torsdag 22. januar 2009

melmelli - tøffe klær

Har vært ute å funnet et utrolig tøft klesmerke Melmelli. Om noen vet om dette merke finnes i Norge gi meg gjerne et lite hint. Det er svensk! Var ikke dette stilig, litt i stil med Staff men forhåpentligvis ikke i samme prisklasse wops!

5 kommentarer:

Maliva`s verden sa...

Ja jeg kjenner til det merke,masse lekkert.Men har enda ikke sett det i noen butikker...Kommer nok:O)Fortsatt fin torsdag!
Klem fra Maliva

Pilen sa...

Kjempe fine klær:-) Jeg kjenner ikke til merket, men det er som du sier Staff stil...Det er en Staff butikk rett i nærheten av meg, og ja, jeg har lagt igjen alt for mye penger der, så noe litt billigere hadde ikke gjort noe:-) Kanskje det selges på nett. Hadde jo vært greit å kjøpe det fra Sverige....

Heidi-anitha sa...

Hei!

Så koselig blogg- koser meg her:)

Jeg jobber i Alle tiders interiør i Halden-(Østfold)

Bor du ikke langt unna- ta deg en tur:)

Der får vi snart inn klærne fra MELMELLI !

Gleder oss masse!

Klemmer White vintage

Heidi-anitha sa...

Hei igjen!

Da kontakter du Susanne, som driver butikken og står for hele "festen"..- så vil det helt sikkert ordne seg. Hun har bloggen Alle tiders gaver- se i blogglisten min:) Hun er så behjelpelig, og har oversikt over hva som kommer og priser og slikt...

Håper du finner det du jakter på, lykke til!

Du kan jo ref.til meg da vettu, så hun vet hvor du har fått infoèn fra:)

Klemmer White vintage. Heidi-anitha

Aneli as sa...

Hei alle sammen!

Vi i Aneli AS på Røa i Oslo har Melmelli!! Et fantastisk merke!! Kom gjerne innom oss! Besøk oss på vår nettside www.aneli.no.

Hilsen Anette og Liv
22734700 / 91393222