torsdag 6. oktober 2011

Prosjekt x


Her i huset har det vært travle dager de siste ukene. Innspurten av både sykkel og fotball er unnagjort så da tar vel vinteridretten over. Jeg prøver å få til noen små eller store prosjekt interiørmessig også mellom alt som skjer. Kjenner jeg blir nesten litt sur, eller nesten er vel helt feil å skrive. Jeg blir rett og slett dritsur når alle kvelder og dager er helt fylt opp. Det er vel greit med et lite pusterom innimellom til slike håndarbeidsting. Nå har jeg igjen startet på et strikkeprosjekt. Garnet virker helt supert. Det var kjempegodt å strikke med det. Polaris fra Drops. Perfekt tjukkelse, så nå er det bare å sette av tid, så kanskje ett av prosjektene mine kommmer i mål.... puh!

God natt :)))

6 kommentarer:

Trallala sa...

Æsj, jeg kjenner igjen den der. Det er knapt så jeg rekker en tur innom sofaen på kveldene og strikketøyet roper praktisk talt på meg :) Og jenta mi er bare 2 og driver ikke akkurat med så mange fritidsaktivieter enda. Hvordan skal det gå ;)

"En Vintage Drøm" sa...

Helt enig, blir litt mannevondt når jeg merker at jeg hele tiden må utsette prosjekter jeg vil bli ferdig med.. hehe.. Ser ut som ett stort prosjekt du er igang med, blir spennende å se.. Go helg! Klem

lilleba sa...

Du kommer vel i gang ;) Og det blir vel foto på det ferdige produktet og ?
Ha en flott helg !
Klem fra Lilleba

HOUSE of MANDY sa...

Vilken tuff blogg. Jag gillar ditt sätt att fota. Jättefina bilder :)

Kram Amanda

Vintage House sa...

Hej
Härligt med ett projekt verkar vara ett mysigt garn ska bli kul och se vad det blir...
ha en fin fin dag
kram
sandra

HANNES DAGBOK sa...

Kjempefin blogg...kommer tilbake:)

Hanne