fredag 7. mai 2010

NaturfargerFoto: www.trinethorsen.com
Lyse farger sammen med natur-farger befinner seg på topp ti nå når planlegging av hytte foregår. Det er mye å ta stilling til og i følge min mann er jeg kommet vel langt i innvendig planlegging! ... men tankene må jo bare gå, og samle det her er jo toppers.

Hvit skinnsofa er lekkert, hadde passet fint inn den hos oss på hytta, men....

Enkelt bad passer også inn, enkle og rene former er coolt! Etter som min svoger er murer må da dette gå, tror du ikke...!?

Ei lys og luftig trapp, lekkert! Spørs om det blir vel trangt på Storbakken (navnet på tomta) med ei luftig trapp, men en kan jo altis utvide, tror du ikke det DEY? Han syns vel hytta er stor nok som den allerede er tegnet, og var lettere sjokkert etter det første utkastet!!! hehe jaja - lov å prøve seg...

Et smeg-kjøleskap vil nok sprenge budsjette, haha! ... for vi har satt av 10 000 til hvitevarer på kjøkkenet, men sa meg enig jeg så får tiden vise om hvem som seirer. Jeg hater å tape!

Ellers er dagen i dag en superfin dag, sol og herlig vær! Ja bare om jeg hadde hatt fri, men nei den gang ei. Meeeeen blir herlig med helg dere. Jeg gleder meg i alle fall og håper sola titter frem i morgen også! Slappe av :)

3 kommentarer:

erteblomsten sa...

herlige bilder!

god helg til
deg også tina :)

Janne sa...

Fin inspirasjon, mange valg man må ta ja;) >Lykke til

Klem fra Janne

Karna sa...

Utrolig flotte planer til hytten...min søster kjøpte hvite skinnsofa til deres hytte...super smart da det ikke tar skade av sollys...samtidig lett å holde...