onsdag 25. juli 2012

Et lite gårdsbesøk

...og bare så koselig, for en atmosfære og for et herlig liv det må være. Et lite pusterom for meg som haster til byen, hopper på bussen og reiser 1 time til jobb, en vei. Men det er selvvalgt, valgene har jeg tatt. Meeeen i dag tok jeg endelig med meg kameraet til den flotteste gården, den fineste bondemannen og til den vakreste bondekjærringa jeg vet om. De har tre herlige jentunger som sprudler over av energi og humør, de stråler om kapp med sola alle tre. Tre kattunger har de også, så søte og sprudlende... Noen skikkelige interiørpuser, passer perfekt inn i interiøret! 






Noen timer her og en føler virkelig en lever, herlig!

Om bondekona gir tillatelse følger flere bilder...

6 kommentarer:

Ingunn sa...

så arti å sjå, du og kameraet fe d te..:O) Du har tillatels..;O)

Anonym sa...

Åååå blir helt matt, sååå søt! Er dette kattunger som gies bort?

Mvh Karina D

Tina sa...

Hei Karina!
Disse to tror jeg ikke gies bort, men de har ei søt lita nr. 3 som har en kombinasjon av disse to fargene, jeg kan sjekke opp. Usikker om de ønsker gi bort den!

Holder du til i midt-norge eller?

MittLilleHjerte sa...

Hei Tina:)
Så koselige søte små;)
Kom over den fine bloggen din og så gøy å se trønderbloggere:))) Så jeg la meg selvfølgelig til, og kommer gjerne på besøk igjen;)
Fin dag og god sommer videre:)
Klem fra Janne

Anonym sa...

Takk for svar :) Jeg holder til i Nord- Norge, men kunne reist langt for å få tak i en av de beige kattene. Tror aldri jeg har sett så søte små :) ( og vi har hatt 3 kull selv)

Karina D

Marthe sa...

FINT! Jeg vil se mer! :-)