søndag 30. januar 2011

Enkel kjøkkenpyntEi flakse til kr 10 på loppis, litt engasjement for å skaffe seg lerkegreiner i djupsnøen og ei sløyfe med blonde, kan vel ikke gjøres enklere og billigere. Jeg er litt forelsket i lerkegreiner. De passer så fint inn i interiøret. Ser mange andre der ute også som bruker dem masse. Dere lager så mye lekkert. 

I dag er planen ut på skitur med pølse og ved i sekken til mannen.... Ikke det perfekte turværet men vi trosser det og skal ut på tur uansett. Et lite tips til andre ivrige turfolk. I går kjøpte jeg to billige stormbergbukser, boblebukser, til barna. De var vannavstøtende men ikke gortex, men det jeg ønsker er at barna ikke skal bli våte om det er litt bløt snø. Fikk et tips om å kjøpe impregnering, gjorde det og sprayet begge buksene forran og bak, da skulle den bli helt topp i følge dama på xxl. Det er nå gjort og håper på topp resultat. Et tips verd å prøve...

Fin fin søndag gode venner, og god tur!

6 kommentarer:

lilleba sa...

Ja, visst ble det fint med lerk i flaska ! Den ideen skal jeg kopiere :)
Jeg har faktisk en slik flaske i skapet !
ha en flott søndag !

Klem fra Lilleba

Ceropegia sa...

Lekkert!!

ELSKER LERK!!!

Snakkes :)

Sissel sa...

Bloggen din var det siste jeg så på før jeg la ut på en liten søndagstur, så kom jeg på at jeg skulle kikke etter lerketrær. Og jeg fant heldigvis, så det ble noen greiner på meg også!

Håper at dere har hatt en fin dag i snøen.

Ha en fortsatt fin søndag!

Hege (Charm) sa...

Det enkle er ofte det beste! Dette ble vakkert! Håper du hadde en finfin skitur:)

Jennifer sa...

Enkel, men utrolig vakker pynt:) Lerkegreiner er min favoritt <3

klem Jennifer (bittelillehuset)

huset i husvik sa...

En sånn kvist har jeg også i vinduskarmen!:)