torsdag 31. mai 2012

Hva er det som betyr noe her i livet...?
Ja, slike tanker kommer etter å ha lest en av mine favorittblogger fra Sverige, Gotlandsliv. Er det virkelig nye klær, skifte av gardiner, timesvis på vasking av hus, riktig farge og mønster på kopper og kar. De sorte detaljene, den perfekte lampa, betyr det egentlig så mye? 

I det store og hele er det viktigste for meg og ha helsen i behold, å kunne stå opp hver dag frisk som en fisk og kunne gå på jobb, stresse meg hjem til barna som skal rekke all slags trening hit og dit. Før treningen begynner sier samvittigheten at middag må vi ha, og helst av det sunne slaget... 

Imens barna trener, trener mor selv også. Vel hjemme igjen må brød og knekkebrød bakes av og til, og kanskje en sunn fruktsalat til kveld. Da får vi samlet oss litt rundt sofabordet og la skuldrene senke seg et par hakk. SAMMEN, bare oss fire, det er livet å få være sammen. Så ny dag med nye muligheter, ja det er da jeg lever og jeg skal ikke klage en dag mer.... (eller....?)

Men jeg må leve og jeg unner meg både tinger og klær, som så mange andre damer blir jeg litt mer lykkelig av det, men det er ikke livsviktig for meg... jeg kan ikke slutte å leve heller :)

Jeg liker bare å ha det fint rundt meg! 
Sender gode varme vibber til denne jenta, håpet er alltid der!

4 kommentarer:

Ingunn sa...

D finast innlegget du nåin gång ha skrevve Tina...du e så fin, akkurat dæffår e eg så gla ti deg!! Oinn deg di fine tinga roindt deg som gjær deg gla, uansett vet du kårr som e viktigast i bottnen, kjernen oss aill trøng for å hå d bra...hælse,vennskap og at dåm oss e gla ti har d bra!!
Go hælg te dåkk..varm klæm, du gjor meg rørt i dag<3

Lisanne van de Klift sa...

Love your picture from above, the third!

Love Lisanne

M sa...

Ja, ikke sant!!!
Jeg er langt i fra materalistisk, det har jeg bevist i hele mitt liv, og kanskje blitt alt for selvstendig av den grunn....MEN....vi skaper jo atmosfære og kos av materialistiske ting, men det er ikke det samme som å være eiesyk....For meg har ting sjel!
Min nevø har nylig blitt alvorlig syk, og det ligger som et sjokk i vår veldig sunne storfamilie...så det er viktig å sette pris på det som virkelig betyr noe......

Og potetskrelling...ja, det er sikkert noen fra min generasjon som har funnet på dette med at karbohydrater ikke er sunt!!!

Stor klem, M
Ps..jeg likte bildene dine..ds.

M sa...

..og du...samme kniver hadde min farmor også!
M
:D