torsdag 9. desember 2010

litt soff....Her kommer flere bilder fra soffakroken. Travle tider, har egentlig alt for mange tanker i hodet om hva som skulle vært gjort, meeeen jobber 100% så dagene er litt korte akkurat nå.... juleferien er jo så lang i år... hahaha - hoff som ei vanlig helg, ikke helt optimalt kanskje! Her er noen bilder som ble tatt for noen uker siden mens dagslyset var i heimen! Da må jeg bort til kjøkkenbenken igjen, pliktene kaller hører jeg... Fin torsdagskveld!

(PS! håper på jentetur da jenter!!! - tror det hadde vært knaill)

6 kommentarer:

Hege (Charm) sa...

Så flott du har det! Arti å se bilder som viser mer enn bare detaljer:) De fleste har bare detaljebilder i adventstiden...

Kos deg med alle julesyssler:)

Klem

Ceropegia sa...

Hillu;)

Fint bord du har stående bak lysfatet!! Det så kjempe nostalgisk ut!

Ha en fin kveld:)

Datt sa...

Ah, dagslys! *Husker nesten ikke*
Og jeg synes det er så koselig i sofakroken din! :) Og jeg er litt fornærma på at nesten hele jula er arbeidsdager, hmf, svir av noen feriedager, nekter å jobbe! :P

Ingunn sa...

....HÅPE..på jentetur..OSS ska på jentetur..JEPP:O)))
Eg kjæm en runde innom deg før Jul hær å sjer d flotte Tina huset foillt julpynta tenke eg..;O) Enig me Guri, d dær gammelbordet du fikk ti gjor seg mer som, d e sånt som Ingunn lika..;O)
Go kveld v kjøkkenbenken flickan!!!

allesistgut sa...

Kan ikke si det ofte nok at sofakrokken og stilen din er slik veldig koselig. :)
Ha en fin fin helg!
Hilsen allesistgut

Ceropegia sa...

Verre å stemt på bilde ditt på nib!!! D e så fint d der bilde!! Gratulerer sååååå my som en av de utvalgte!!Arti d da tina:)

Ha en fin kveld:)
Klæm:)