tirsdag 24. august 2010

Vi bygger hytte og koser oss...


Da er ferien over og de siste ukene har vi ikke hvilt oss, men vi har storkosa oss! Vi har startet bygginga, sommerhuset og drømmen er startet. Det har ikke helt gått opp for meg, rart! I tre år har vi kikka etter noe ved sjøen, og drømt om å ha en egen plass i et paradis. Vi fant paradiset og syns vi er utrolig heldige. Vi syns plassen vår er det flotteste stedet i verden, er det noe rart vi er lykkelige? 

Det siste halve året har vi brukt til planlegging. Alt av materialer er selv-hugget, sommerhuset er selvtegnet og jeg må få si vi har vært litt flinke også! Så som dere ser er vi i gang! Selv er jeg også med med spiker og hammer og syns det er kjempegøy :) Men vi kan ikke bygge hele tiden, viktig for barna med litt andre ting også. Vi har vært ut i båt, fiska masse og satt krabbeteiner med stor fangst! Vi har badet, syklet litt rundt for å se på alt det vakre den lille øya  har å by på.  Både liten og stor koser seg i paradis! 

Viser dere litt av vår utsikt fra sommerhuset. Det siste bildet er fra kjøkken og stue. Vi ønsker et åpent hus så vi får mest mulig av sjø og natur inn i hytta. Spennende og så herlig! Lykkelige kan en vel si vi er nå! Livet er herlig dere :) 

Ønsker alle som er innom en fin fin dag, så skal jeg feire dagen min i dag, 35 år, er vel ikke noen alder!

6 kommentarer:

skjerstad sa...

Gratulerer med dagen :)
Hvilken fin utsikt ! Så heldige dere er :)Jeg bor nede ved sjøen , vi har fått masse krabber i den siste uka , koselig for barna og ut i båt da ;)

Lykke til med hytte byggingen :)
Kommer plutselig tilbake ;)

My Wonderworld sa...

Gratulerer! For noen fantastiske omgivelser. Jeg gleder meg til å se hvordan det kommer til å bli.

Sabina sa...

GRATTIS!!!
Och Grattis till den härliga platsen som ni bygger på. Fantastisk!

Du har fått en award, kika in hos mig :-)

Kram Sabina

Stine sa...

Gratulerer med dagen :) Klipsene er kjøpt hos Zanz (og kostet unødvendig mye!)

Kos deg i dag!

Bursdagsklemmer fra Stine

lilleba sa...

Dette ser ut til å bli knallbra !
Ikke noe rart at dere koser dere :D
Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

Karna sa...

Herlighet for en perle dere har funnet, utrolig flott sted....Masse masse lykke til med byggingen, blir kjempe gøy å være med på prosessen gjennom bloggen....Ha en fin helg!