søndag 10. mai 2009

Loppis-juvelen


Denne dama, gaffelen og skjeen ble min. Det var alt fra loppisrunden. Tror mannen synes det var nok. Har vel litt fra før også, enig i den ja!


Nye puter som ligger i gangen, kjøpt på Jysk. Her ligger de til sola titter frem. Kjekt å kunne bruke dem inne så slipper putekassen bli så full. Syns egentlig selv det var genialt.

Her kommer du inn hos oss, blir litt fult, men trenger da det meste!


Denne dufter herlig, har plantet den ut i hagen, for jeg regner med den kommer tilbake til neste år.

Klaffbordet har byttet plass igjen, er utrolig fornøyd med det da vettu. Arti med en juvel fra 1845 etter Randi Bastiansdatter, Sundset. Har ikke så mye å blogge om. Pusler nå litt hele tida, forandring fryder. Nytt prosjekt nå er en stinmur utendørs. Puh! tungt for kroppen min, men blir vel bedre etter hvert. Kommer vel noen foto fra den når det nærmer seg ferdigstilling. Ha ei fin ny travel uke da folkens. Hær er det bare å gi gass!!!! hehe5 kommentarer:

hverdagsgodteri sa...

Så heldig du har vært med loppefunnene dine! Den dama likte jeg veldi godt.:)

lilleba sa...

Så fin, liten dame. Skjønner godt at du falt for denne, og de andre sakene du fikk kjøpt.

Klaffebordet er flott. Det er jo antikk, og det er å håpe at det blir bevart som det er.

Tenk å ha det så ryddig i skohylla.....

Beste hilsen Lilleba på Rusk og Rask

Solveig sa...

Hei:)
Tusen takk for at du la igjen en hilsen hos meg!
Så utrolig fine loppekupp, dama var jo bare skjønn.
De putene har jeg selv sett på, godt å sitte i gangen hos dere når de ligger der da;) Så smart løsning dere hadde, både fin og nyttig.
Klaffebordet ditt var jo bare rå fint:) Skulle gjerne hatt et slikt selv, men la også merke til det flotte hvite skapet du har.

God natt:)

Karna sa...

Så lekkert du har det!

Prøv noen peoner, steller seg selv dem, lette å få til...og så vakre!

Anonym sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風