mandag 30. august 2010

Au au vondt i kroppen men ikke i sjela
hehe... du og du vi hadde ei nydelig helg nok en gang på Kråkvåg. Å jeg har vondt i alle ledd og i alle muskler. Du og du jeg har masse muskler dere. Oppdaget det etter å ha levd to dager på taket til sommerhuset vårt, taktroa måtte spikres på. Meeeen tror ikke jeg er alene om det Tommy, Bodil, Dag Einar, Erik og Anne Dorthe bodde der oppe sammen med oss, tusen takk for god hjelp - dere var superflinke og vi skal feire sammen med dere når vi flytter inn! (De to sistnevnte  - barna våre da) 

Må bare få si jeg er mektig imponert over svigermor som jeg tror har en smule høydeskrekk. Hun klamret seg fast og banket i vei, taktroa måtte på! Tommy var med hele lørdag fra morgen til kveld - imponerende å ta den lange turen utover. Tusen takk til deg også! Søndag var Dag Einar, svigerfar med oppe på taket (lørdag stod han nede å kappet alle plankene) å rett og slett sprang på troa, han var over hele taket hele tiden, i alle fall føltes det slik. Gud for et tempo... men sånn liker jo jeg! hehe!!! Barna var med begge dagene, utrolig flinke til å hjelpe til... dette lover bra! Sola skinte til oss fra skyfri himmel, kjenner det brenner i kinnene i dag - deilig!

2 kommentarer:

My Wonderworld sa...

Så utrolig flinke dere er!! Imponert over at dere gør alt selv.

Det blir i alle fall kjempe lekkert og for noen omgivelser!

Anonym sa...

"Hei! Ser du jobber på løplabbet og skulle gjerne hatt noen tips. Jeg har en sønn, 12 år, som plages utrolig mye med hælene. Han har konstant vondt, måtte kutte fotballen pga smertene. Vi har prøvd grønne hælinnlegg og nå bruker han heldempende såler i skoene. Han syns ikke noe om de løse hælene. Er det noe dere kan gjøre for å minske smertene? Tips?"

Hei, jeg så tilfeldigvis dette på en annen blog. Jeg har hatt samme problemet som nevnt over. Det eneste som hjelper er å trene på en balansepute 30 min hver dag til du blir frisk. Deretter trene 15 min hver dag. Du kan få kjøpt en slik balansepute flere steder, eks Oslo Sportslager. Det er IKKE lurt å gå til fysio. Følg mitt råd, jeg har prøvd alt.

Det er heller ikke lurt å ha disse grønne tulis sålene i fotballsko, bruk heller dette i vanlig joggesko. Når man spiller fotball er det viktig at man får mest mulig føling med ball og denne sålen hemmer dette.