søndag 21. mars 2010

i mac - juhu


Dette vidunderet står nå på vår kjøkkenbenk. Jobbing i noen timer er unnagjort og du så gøy. Herlig med en slik skatt, ja for liker du mac, er dette bare drømmen. Såååå bra vettu! Plasseringen er jeg litt usikker på med en 27" skjerm tar den litt plass, men herlig å jobbe på. Barna er i ekstase og mor ikke langt etter hun heller! Må bare finne en plass, kan vel godt stå i stua denne....? Les mer om i macen her. Trådløst tastatur og mus, scroll med pad, herlig og ikke minst så lekkert! Anbefales til alle som jobber grafisk og alle dere andre. Skjermen må bare oppleves!!! God natt da dere, jeg skal drømme om herligheten jeg nå... hehe

6 kommentarer:

Lilla Kullan ♥ sa...

Så snygg.:-)
Stina

mali-mo sa...

Du, kom på at jeg har glemt å svare deg! Vinduene er fra Gilje, og det var snekker som ordnet dem, aner ike hvor han kjøpte dem jeg, men mener jeg har sett merket på flere byggevarehus, ikke noe sjeldent tror jeg.

God ny uke!

Anonym sa...

✌ Kunne ikke vært mer enig. Har selv en 24" mac og jeg elsker den. ♡

Anonym sa...

Du, skal du ikke skrive hvor du henter bilder fra? Jeg og flere har lagt merke til at du bruker bilder uten å kreditere.

Tina sa...

Huff da, setter det på når jeg husker og enkelte ganger vet jeg ikke hvor jeg fant de ulike bildene! Håper det ikke plager dere anonyme fælt da... hehe :) Skal prøve å huske, mange av bildene er jo mine også vettu som jeg har tatt helt selv!

Karna sa...

Grattis, kjekt med godt verktøy!