torsdag 29. oktober 2009

På vårt kjøkken


kom det plutselig en benk. En benk som var fylt med høy i stede for madrass, en riktig gammel sak! Rått`nt trekk ble tatt av og noen urgamle fjærdingser. I stede: Hvite puter, en arvegodspute, to Ikeaputer og to puter fra Kid. Teppet også fra Kid. Et lite bord som ble kjøpt på auksjon i Sverige for 15 år siden, fortsatt i sin orginale farge, ikke malt hvit. Det blir nok som det er! Duken også arvegods og fine minner! Vakkert!?
Trodde aldri det var plass, men.... snudde kjøkkenbordet (det er litt for stort... men...) og vips så fikk vi denne koselige kroken. Lysbrettet kjøpt på bruktbutikk, kom til sin rett. En gammel meierikasse inn fra trappa ute, funnet i skogen ved et vann. Nå til oppbevaring av blader og en mann som nesten besvimte da han nettopp så det. hehe ja ja pyttsann! Nå må jeg ta natta så får jeg nyte sofabenken i morgen kveld igjen! Ha en riktig så fin natt! Kommer flere bilder...

3 kommentarer:

Anne sa...

Så fin benk! Verkeleg flott på kjøkenet ditt:)
Ha ei herleg helg!
Klem Anne:)

Anemone sa...

Hei hei!
Bokstavene kom desverre ikke denne gangen... De skulle komme sammen med siste rest av julevarene, de er her nok om en uke eller to. Gir deg en lyd så snart de er kommet!
Ha en kjempefin helg!

lilleba sa...

Så fint, da !
Elsker slike benker på kjøkken :)
Der kan en slå seg ned mens kokken lager mat, og ta et glass vin før middagen ..

Har en niese som har en koselig benk på kjøkkenet, alltid trivelig å komme til henne !

Selv har jeg for liten plass, så det blir benkekos bare når jeg er ute på besøk !

Ha en flott helg :)

Klem fra Lilleba på Rusk og Rask