mandag 26. oktober 2009

Loppis... som i nabolandet...


I helga var jeg en liten tur på et loppis i Trondheim, jeg kom på søndag og det var jo sikkert alt for seint etter som det hadde startet på søndag. Jeg må si jeg er skuffet over loppisene her midt i landet. Jeg ser bilder fra svenske loppis og det er en hav av forskjell. Jeg blir helt dårlig når jeg ser utvalget der borte! Opplevelsen fra søndagens loppistur var faktisk en negativ opplevelse over hvilken oppførsel folk har! Når dørene åpner, løper gale folk inn til bordene og stormer over loppene, antar de gjorde det. ... etter som jeg gikk gjennom dørene fikk jeg ikke helt med meg hvordan dette foregikk. Så jo fulle hender og handlenett... hm er det slik det gjøres ja! Jaja tror jeg blir hjemme neste gang ... ikke noe trivelig handletur i mine øyne! Kjenner jeg nesten er irritert over voksne, faktisk eldre folk sin fremtreden! GULP!!!

Bildene fra Home&Cottage sitt siste magazin, herlig farger og herlige produkter. Skulle hatt en slik butikk her også, flotte priser også ser jeg! Kanskje jeg skulle startet opp?! :) Fin ny uke til dere alle!

6 kommentarer:

Anna sa...

Jeg har gitt opp alt som heter loppis i norge de siste to år. Syntes også denne oppførselen til folk er helt utrolig, og dermed holder jeg meg hjemme. Blir rett og slett flau! Gleden har blitt borte!

Ingunn sa...

Hei du!!
Nei, d dær hørtes nå itj nå trivele ut...d e nå faktisk berre "ting" d e snakk om da...
Trivelar å fårrå på loppis i Sverige dær d går an å gang i go ro...
Home and cottage..jaaaa, helt enig me deg, HELT i min smak, så lunt å trivele, å itj så my dall som i endel ainner kataloga eg ha sjett!!
Du fe seriøst vurder Tina..
kåffer itj, d e nå liksom lidenskapen din derre da..;O)
Kjæm å handle eg..;))))
KLÆM

Stine sa...

ÅH! For et lekkert skap det var på det øverste bildet der :) Ønsker meg et sånt et!

-Julenisse, jeg har vært snill i år....

Erikas små gleder sa...

Hei Tina,

jeg vet jeg er veldig sent ute med bilde av grønn vekt. Nå er den endelig avbildet på bloggen min. :)

Ha en fin dag!

Maliva`s verden sa...

Hei,så hyggelig at du liker Home&Cottage..jobber selv i en slik butikk,og jeg tror de kommer til å starte mange flere butikker rundt omkring i landet etterhvert:o)Klem fra Maliva

Ingvild sa...

Hei, koselig blogg du har!
Jeg har selv vært på loppemarked i Trondheim i dag, og det var akkurat sånn som du beskriver det. Jeg ble bare stående og bare se på noen mannfolk på rundt 60 år. de bare sprang rundt bordene og kastet nedi store poser.. Jeg rakk ikke reagere før alle herlighetene var forsvunnet.
Fikk etterpå vite at det var oppkjøpere, som skal selge varene videre i sine bruktbutikker.
Så vi finner vel masse sjarmerende ting hos dem da!