søndag 26. oktober 2008

Litt hvitt...


Nydelig skap, bare må ha! :-)


Disse stolene var jo søte, enda finere om sete hadde vært hvitt men det er jo både malekost og maling å få kjøpt hihi! ikh!



































Fant dette på møbelgrossen, Sverige, kunne gjerne tenkt meg alt dette du. Synes møblene her er kjempefine, løp å kjøp eller... Noen som har handlet med disse og har noen erfaringer og dele?
Tror faktisk alt dette har passet perfekt inn hos oss...! Ikke sant du snille, fine mann!!! hehehe ups!

lørdag 25. oktober 2008

Randi på nett! JUHU!:-)





Arti du! Takker alle for hyggelige kommentarer på min blogg. En spesiell takk til Randi og Marte. Hyggelig at kjentfolk og min bestevenninne lar seg høre fra! Idag har vi bygd garage og fuglehus. Erik synes jo det er så morsomt å snekre så han laget en kjempefin fuglekasse i dag og hengte opp i furua utenfor kjøkkenet. Jeg skulle egentlig få den til jul men vi ble begge enige om at vi måtte henge den opp til fuglene. Må si jeg er litt stolt over sønnen, den ble jo kjempefin! Ikke mindre stolt over datteren på 6 som vaske badet som ikke var spesielt rent. Ble overraskende rent skulle nesten tro det var mor selv som hadde vaska! Vil med dette ønske dere ei fin helg! Skal på party, gleder meg vi snakkes og håper på en hodepinefri dag i morgen heheh!

torsdag 23. oktober 2008

På ønskelista til jul

Løp Å Kjøp!






søndag 19. oktober 2008

Forandring fryder!




Har flyttet om litt i stua, mangler noe over det gamle klaffbordet, men vet ikke helt hva jeg skal henge der?! Blir kanskje et gammelt vindu som er beiset brunt, men lurer på om det blir hvitt, hehe hvitt ja, det er liksom inn ehe! Hva tror dere? De nusselige småskoene mine som mamma fant her og jeg så lykkelig.... har fått ny plass i stua, ja må jo flytte litt på ting... tjoho! Forandring fryder vettu!

onsdag 15. oktober 2008

Fyr i peisen...






Hyggelig å fyre på peisen, ser det er blitt mange i julestemning der ute. Se for dere julepynt på denne i desember, jeg gleder meg, har sett så mye inspirasjon der ute. Da gjenstår å se om det blir noe ja hehe...

Gardiner fra Lene Bjerre, kjempefornøyd med dem! Lamper med strass, tenkte aldri de kom i mitt hus, hehe joda der var dem gitt... hoho! Gamle bøker under lampa fra loppis og fra bestemor og far. Trivelige minner!

mandag 13. oktober 2008

Inspirasjon til jul

















Foto: Eva Lindh
Ja er ikke dette inspirasjon vet ikke jeg. Grådig imponert over denne dama, det er jo bare så lekkert. Var ute i skogen i helga og samlet reinsdyrmose, åj var den fredet, innbiller meg jeg har hørt noe om det, ja ja skitt au det ble i alle fall med noe hjem her. Kongler greiner og grønnmose ble også med, så får vi se om det blir noe av! En får vel prøve å kopiere noe her! Ha en fin fin kveld og ei fin uke dere. Takk for alle fine kommentarene, kjempegøy å høre fra dere. Vet det er noen andre (venner) der ute som gjeren kan legge igjen en anonym melding, (hem Sissel, Guri, Randi, Sussan med flere, bare si hei om ikke annet hehe!!!!)

søndag 12. oktober 2008

Loppisfunn / planting av løker




I den stor sinkbaljen har jeg plantet løker som jeg håper kommer frem til våren. hehe Den er full av løker, må si jeg er spent, har aldri gjort dette før. Noen der ute med erfaring? Kan jeg da bare la den stå ute, sånn litt under tak? Bøtta fant jeg faktisk utenfor på jobb, den har stått full av skrot i over ett år så en dag tok jeg den med meg hjem. Den stod jo der stakkar og skrek mot meg. Ta meg! ha ha ha og ingen problem. Har faktisk tenkt å bruke den til jul, ha et tre oppi eller noe sånn, har sett mange bilder på det, kuult syns jeg ja!

lørdag 11. oktober 2008

Krupp og barn





Hallo alle der ute. Vi har nå en 10-åring i huset som fortsatt har krupp. Ikke særlig hygglig! Men her er en skikkelig god-nyhet, dere som føler dere ikke får noe hjelp: ta kontakt med legen og forlang en medisin Betapred, det er genialt. Han har vært til utredning også vært innom mange leger, uten spesiell hjelp. Så endelig traff vi en lege i Klæbu som hadde råd. I går voknet 10-åringen og jeg hørte at nå er det på gang igjen. Jeg ga han 12 små brusetabbiser som løses i vann og har ikke hørt antydning etter det. Det er rett og slett dette som funker mot Krupp til barn. Ja en slipper mye begymring som voksen og redsel for barna. Her i huset har vi både hatt besøk av ambulanser og luftambulanse, hvorfor i alle dager er det ingen som har kunnet kommet med dette litt tidligere? Betapred er svensk og er ikke et godkjent legemiddel i Norge derfor er det litt styr med utfylling av skjema for legene men det er jobben deres, de har jo betalt....

Men gutten er frisk og rask og i full gang og bygge hytte sammen med søsteren oppe i et tre utenfor kjøkkenet så mor har full oversikt! Arti å se, de er jo så kreative vettu, har mange planer for denne hytten...

torsdag 9. oktober 2008

Litt kjøkkeninnspirasjon





Røff stil, liker dette. Har litt sansen for slike åpne hyller, men kanskje ikke så praktisk, men fint ja! Ikke så glad i å vaske jeg men kan tenkes det kommer opp noen hvite hyller ja!