søndag 12. oktober 2008

Loppisfunn / planting av løker
I den stor sinkbaljen har jeg plantet løker som jeg håper kommer frem til våren. hehe Den er full av løker, må si jeg er spent, har aldri gjort dette før. Noen der ute med erfaring? Kan jeg da bare la den stå ute, sånn litt under tak? Bøtta fant jeg faktisk utenfor på jobb, den har stått full av skrot i over ett år så en dag tok jeg den med meg hjem. Den stod jo der stakkar og skrek mot meg. Ta meg! ha ha ha og ingen problem. Har faktisk tenkt å bruke den til jul, ha et tre oppi eller noe sånn, har sett mange bilder på det, kuult syns jeg ja!

5 kommentarer:

liven sa...

Heisann!!
Så fine zink ting:o) er så glad i det jeg!! Har også løker i en jernurne.......men det må hvertfall være drenering!! ellers rotner de.....har jeg også opplevd!! Nå har jeg perleblomst og det gikk fint:o)
Hylleknektene kjøpte jeg hos Biltema! Må nok ta hyllen inn for jeg tenker de ruster disse da det er metall!!

Ser du har barn med falsk krupp. det har tre av mine hatt også. Men heldigvis var det slutt da de var rundt seks år!! Har aldri hørt om dette legemiddelet........og som du vet var det mye angst og våkenetter!!
Så det var godt å høre at der er noe som hjelper. Da kan jeg anbefale det videre!!

Ha en fin søndag:o)

borghild sa...

Hei Tina!
Så flott sinkbalje og -bøtte du hadde!! Jeg synes også det er dødsfint med et juletre oppi en sånn bøtte, får se om jeg også kan finne en et eller annet sted, stod ikke noen utenfor jobb iallfall;-) Og en sånn balje fant jeg faktisk på Fretex, men de skulle ha 400,- for den!!! Jeg kjøpte jo en ny for 365,- i sommer!! Synes det er blitt vel dyrt der, riktignok går det til en god sak, men likevel... Lykke til med løkene, DET har iallfall ikke jeg peiling på, men jeg håper det dukker opp noe i hagen til våren jeg også;-) Klem B:-)

LYKKEBO sa...

Flotte potter! Jeg har tenkt på det samme som deg.. Hvis det går etter planen kutter jeg ut den tradisjonelle juletrefoten i år med noe mer spennede! Har også sett slikt, og det er jo så lekkert!..

god uke til deg:)

Pulsatilla sa...

Hei på deg! Ja, lekestua vår er stor - den er bygget med tanke på et senere liv som anneks og tegnestue for mor :-)

Flott bøttefunn du har gjort. Løk i balje går sikkert bra, bare pass på så ikke det blir for vått slik at det drukner - regner det der den står bør du nok drille noen hull i bunnen. Står den mer beskyttet kan det gå bra uten hull i bunnen, men tryggest med drenering altså!

God ny arbeidsuke til deg!

Anonym sa...

Hei, hei. Så koselig hus du hadde der i skogen da. Vakkert. Nydelig potter også. Kjekt med sånne altmuligmenner, som fikser og ordner. Jeg har en slik en selv, men i det siste har han vært sliten og trøtt etter husbyggingen. Slik er det jo i tider.Koselig å ta en tur innom deg. Ha en go mandagskveld. Takk for koselig kommentar.