lørdag 4. oktober 2008

Da er det helg igjen


Etter første uke med jobb hver dag er endelig helga her, har begynt i 100% stilling etter å ha jobbet 80% i 10 - 11 år. He he ja hva skal jeg si. Joda det er deilig med onsdagsfri i alle fall, men men må vel prøve dette nå å se hvordan det går. Tiden strammer seg til det merker jeg jo.

I boligpluss, oktober, der fant jeg et nydelig kjøkken som jeg tror jeg må kopiere om det skulle bli hytte på oss en gang. Legger det derfor ut her så har jeg lagret det. Kjekke greier det synes jeg. Likte dette kjøkkenet kjempegodt, det virker så koselig og personlig. Sammtidig en utforming jeg ikke har sett tidligere og som kanskje ikke er å se så mange andre steder! Nei dette var sommet sitt ja! ha ha ha ja hytte ja, litt rot med pris på tomta, mye frem og tilbake. Dessuten mye rart i verdensøkonomien, ja ikke sikkert vi får lån en gang.... ikke bra.... dette her som skjer...
Ønsker dere alle ei riktig God helg! Å takk til dere som har lagt igjen en kommentar, arti det!

5 kommentarer:

LYKKEBO sa...

La godt merke til det kjøkkent jeg å! utrolig fint.. Synd jeg ikke så det før..he-he..for sent å gjøre om kjøkkenet nå..;)

Ha en fin lørdagskveld:)

Anettes hus sa...

Hei! Tusen takk for hyggelig hilsen på bloggen min! Du er så snill:)

Ha en fortsatt god helg!
Klem Anette
Jeg linker?

SOFIESHUS sa...

Likte også det kjøkken. Kjekt å se litt anderledes kjøkken enn standarden.
Ha en fin helg fortsatt:)

MOLLY sa...

Ja, det gjelder å lagre mens man husker...hihi:) Elsker gamle bøker, og ser du har fått tak i noen lekre eksemplarer:) Nyt søndager...her skin sola:)

HOME SWEET HOME sa...

Hallå i skogen !!
Jättefint kök du har och härlig blogg. Klart jag kommer hem till dig och målar. Min säng var också brun från början hi hi sedan vit sedan svart. Kram på dig /bitte