onsdag 27. august 2008

Juletrepynt fra i fjor


he he fant dette, nei og nei jeg gleder meg til all pyntinga du!

Fikk litt julestemning her



Jeanne d'Arc Living har mye fint, fant ut at på Stjørdal, ca 7 mil fra her jeg bor, finnes det en butikk som har noe fra dem. Må vel ta en tur og ta en titt. Fikk nesten julestemning når jeg så bildene. Gleder meg til jula, håper på masse snø. Det er jo bare så koselig. Var på en liten runde i dag og fikk tak i litt skrivesaker til barna for skoledagene. Begynte å tenke på julegaver, men fant vel ut at det var vel tidlig. Men det er jo så mye på tilbud da.... Må vel ta imot høsten først! For den er kommet...

Mye fint fra Riviera Maison





Mandag var jeg i byen og var innom en av mine favorittbutikker. Giving aliving, de har masse produkter fra Riveria Maison. Så skal en dit er det bare å fylle opp lommeboka. Fant masse som er bare så lekkert men må i tenkeboksen. Bilder fra RM sine sider. Lampa hadde de på Giving aliving, den var kjempesøt. Tror den passer mange steder hjemme hos meg ja, hihi !

Award til


Min første award sender jeg til noen inspirerende blogger som jeg ofte er innom og som jeg anbefaler dere å se. Synes det er vanskelig å velge blandt et hav av flotte blogger men nå går denne søte awarden til disse Bestefars verksted, Hagen på landet og Me and Molly. Klikk dere inn på linkene og se. Me and Molly har nettbutikk også, såååå mye fint å kjøpe der, så løp å kjøp. hihi! Ha en fin dag alle der ute. (PS! Fotoapparatet har gått røyken, det er no dritt du.)

mandag 25. august 2008

Jeanne d'Arc Living





Ble litt inspirert av Anettes hus og fant så masse fint her. Se og nyt det!

Min første award


Fikk jeg fra Living White og Lykkebo. Tusen hjertelig takk. Her i skogen ble det stor jubel da. Må bare si til dere der ute. Ta en titt inn til de to, kjempefine blogger som gir en og enhver inspirasjon. Takk og takk skal der ha! Jeg skal send den videre ... må tenke litt ... det kommer .... Er så mange inspirerende blogger og koselig mennesker der ute!

tirsdag 19. august 2008

Lappeteppe


Såååååååå nusselig! Fant dette på Riviera Maison, noen som vet om det finnes i noen butikk her i Norge? Hører kanskje fra noen!

STAFF





Her kommer tøffe klær fra Staff. http://www.staff-woman.com/

mandag 18. august 2008

Lekkert


Se hvor nydelig! Slikt liker jeg, hvitt og elegant men samtidig røft. Har ei stue m/tømmermannspanel der vi har satt inn treet med panellakk, skulle gjerne malt den hvit. Meeeeen blir vel ikke med det første nei!!

søndag 17. august 2008

Øverst på ønskelista - STAFF



Dette er fra Staff sin vinterkolleksjon 08 som kommer i butikkene i oktober. Denne buksa var bare råtøff, den tror jeg vi setter øverst på ønskelista gitt!!

fredag 15. august 2008

Fra Mollys heaven



Min første netthandel, der kjøpte jeg kasse med seks rom, klokke som jeg håper virker. Det må mannen i huset se på. Sinkbalje, denne tror jeg blir utendørs til neste sommer. Veldig fornøyd med Molly, kjapp levering og produkter som stod til forventningene.

Gamle potetkasser



Har fått tak i disse kassen fra farfaren til mannen min. Har tenkt å male dem hvite henge dem på veggen på verandan og putte noen blomsterpotter og diverse inni og oppå. Det tror jeg kan bli litt morsomt. Men for å si det slik haster ikke det. Her har høsten kommet og regnet får plena til å bli grønn igjen. Ja ja, det er jo godt for noe! Men det er da koselig på kveldene når det er høst, med levende lys og litt varme fra peisen. Ja da koser vi oss her i skogen.

torsdag 14. august 2008

Ønske om et hvitt sofabord


Hei alle der ute. Her viser jeg et bilde av et sofabord jeg er på leting etter. Fant dette i bladet Hjemmet, der Connie viste frem hjemmet sitt. Jeg falt pladask for dette bordet. Det er selvfølgelig ikke i produksjon og butikken der hun kjøpte det eksisterer ikke mer. Derfor lurer jeg på om noen der ute har tips om et slikt bord. (eller noe lignende)

søndag 10. august 2008

Å slik ble vår lekestue






Å så morsomt å innrede lekestue. I går var jeg og datteren på Ikea, Skeidar, Kid og en del andre butikker. Rosa puffer med hvite prikker kjøpte vi på Skeidar. Også det roa teppe samt den hvite hylla med tre søte små skuffer samt noe pynt. Pällbo puff fant vi på Ikea sammen med noen nydelige puter med knapper og noen runde små puter med rutete mønster. Det synes jeg ble nusselig på sofabenken der inne ja! Kjøpte også et skap med speil der. Det er vel egentlig beregnet for bad men passet bra ved det ene vinduet. Gardinene fikk vi også tak i på Ikea, klippet noen lange lengder og brukte det andre på madrassen. En hylle ble kjøpt på Biltema i trehvit men som jeg mala hvit. Fikk tak i noen søte små sølvknagger på en intreiørbutikk som jeg plasserte under den hvite hylla. Utvendig kommer noen blomsterpotter etter hvert samt to kangger så kan jo jakken henges av der. Hi hi morsomt!!!

Nydelige lysestaker i høstmørket


Lysestakene er jeg strålende fornøyd med fra Perfect Home. I bakgrunn ser du noen gammelrosa gardiner fra Lene Bjerre. Fantastisk fine, litt romantisk og landlig. Har lett etter gardiner i rosa og endelig der var dem!

lørdag 9. august 2008

Nips til lekestua



Skeidar hadde noen små nette puffer som jeg falt for og en blomsterhandel hadde to søte krukker som vi skal henge opp utenfor dukkestua for å pynte opp litt med noen blomster!


lekestue dag 3

Da er alt klart for å sette sammen Pelle Lekestue. Dette blir spennende.


Vi ble nesten ferdig før regnet kom onsdag kveld. Vi mangler litt av taket. Men vi har enda litt tid, fredag da skal alt utvendig være ferdig. Det er planen i alle fall.

Å da er alt klart til de søte små kommer hjem. Spente på reaksjonen, de vet jo ingen ting!



En hoppende glad jente. Hun var sååååååååååå lykkelig. Jubelen stod i taket, og nå haster det med å få flytte inn, meeeeeeen vi har igjen å male invendig så det tar nok noen dager.
Men mor har shoppa inn litt nips , ting og tang. Og lørdag da skal mor og minstejenta på Ikea på shopping. Å det er to som gleder seg!

Prosjekt lekestue

Her kommer noen bilder fra prosjektet Lekestue. Planen var å overraske minstejenta når hun kom hjem fra ferie. Derfor var det bar å begynne, vi har 5 dager på oss til barna kommer hjem.








Muring, forskaling, støping, spekulering og hard jobbing ble dette du... Gleder meg til maling og møblering jeg!

onsdag 6. august 2008

Liten handlerunde


Kjøpte disse på Ranheim, trægården. Har kikket på dem tidligere også, hm må finne ut hvor jeg skal ha dem. Kjøkkenet tror jeg, eller skal minstejenta få ha dem i lekehuset når det blir ferdig. Tiden vil vise...

Staff


Disse klærne anbefales på det sterkeste, tøff lag på lag stil. Jeg kjøpte noen sommerklær men nå er vel høstkolleksjonen ankommet. Hm spare spare først kanskje, så.... løp og kjøp....

1. fase lekestue



Slik så det ut før vi begynte dette prosjektet. Har muret et lite plattå som liksom skal høre til lekestua. På lyngen vil den lille stua komme.

mandag 4. august 2008

Inspirasjon lekestue


Foto: Signe Dons

Foto: Signe Dons

Da har vi endelig startet med å få på plass en lekestue til vår datter på 6 år. Jeg har tenkt og tenkt og sett og sett. Nå har min mann slått gjennom og bestemt vi kjøper en Pelle lekestue på Byggern, så slik blir det. Jeg hadde planer om både laftet, villmarkspanel og litt stor stue med dobbel verandadør i front. Men nå har jeg kapituert med mine planer, vi tar den billigste og letteste løsningen. I den forbindelse har jeg surfet litt på nette og sett på innvendige løsninger. Jeg fant et innlegg i aftenposten, der Signe Dons har fotografert to bilder, likte både fargene og løsningene på denne. Tror også "litjpia" vil like dette. Hun er nå på ferie til farmor og farfar. Planen er at vi skal komme godt i gang til barna kommer hjem. Selv vet hun ingen ting om det.



Det er en slik lekestue vi setter opp, planen er å male alt hvitt utvendig. Inni skal jeg male taket hvitt, veggene blir hvite eller lys beige. Gulvet tror jeg blir malt eller kanskje beiset. Litt usikker, men tror jeg velger malt hvitt eller lys grått. Kom gjerne med tips dere der ute.

Regner med å ta en tur på Ikea å fylle handlekurva der. Da må det vel handles puter, puffer, bord, hyller, noe nips også videre og så videre.... Gleder meg allerede!

Min store drøm



Her kommer to bilder fra Fosen, det ene er øya Kråkvåg mens det andre er solnedgangen fra naboøya, Storfosna. Jeg har en stor drøm om en dag og kunne ha et lite hvitt landsted her ute. Det er fantastisk fint her og jeg er på intens jakt etter noe her. Får inderlig håpe at denne drømmen går i oppfyllelese en dag. Jeg er evig optimsit ...