lørdag 11. februar 2012

Lene-gardiner

Litt variasjon er bra for meg. I dag flyttet jeg gardiner fra en kant av stua til en annen. Forandring må til her i heimen, og de andre merker ingen ting. Tror de har det bra uansett interiøret, ting og tang. Det er nok bare meg, og det er jo det som er meg. Lidenskapelig interessert i interiør. Men etter som mor føler tømmerlasse faller i hodet spesielt når hun kommer inn i gangen sin og til tider inn i stua, ja for ikke å snakke om loftstua. For øvrig er den full, der står et gedigent bordtennisbord. Snakk om stygt, men snakk om at barna har det gøy der oppe... ...så blir ikke mye gjort her. Jeg planlegger hytta med gipsvegger og hvite flater. Det skal bli en fryd å starte innredningen der ute, og det nærmer seg. Når våren er her og stormene har lagdt seg der ute i havgapet da starter vi på igjen....

I går kom bestillingen fra Bolina, helt greit med 70%, for å si det sånn vil de ikke ruve i hyttestua til jul. Ehhh litt smått men sikkert søtt.... hoho ja sånn er det med nettbutikk, ikke bestandig en greier å se det for seg...

Da er det snart håndballkamp og mor og datter må innta håndballhallen, mens far og sønn har dradd på skirenn, det er ST-cup igjen. En litt sliten sønn dro avgårde, men han inntok to egg og litt bacon før avreise, så håper det ga litt ekstra energi!

3 kommentarer:

elinAnita (eddas) sa...

Ja,det er fult her med..men nå skal det kvittes med masse ting når stuen er malt opp:)
ha en fin lørdag
klem

Anonym sa...

Mysig blogg du har..fina bilder..Love från Maria på inredningsvis.

Frk Kastås sa...

Det er med deg, som med meg. Her kan jeg skifte gardiner, duker og lure inn en ny ting i ny og ne uten at noen overhodet legger merke til det.
Helt utrolig!- Men, jeg må jo si at jeg syntes det er helt greit og...for da får nå mor det som hun vil...!
-Og ofte så er det ikke store forandringen som skal til før man er fornøyd. Forandring, uansett stor eller liten, fryder!

God morsdag til deg Tine!