søndag 21. november 2010

Bak ei dør



Der er den ferdigmalte klokka plassert, tenkte egentlig å ha den på hytta, men vi får nå se... Skulle vel egentlig tatt av døra så skatten får komme frem i lyset, men... det er fult i stua så vi har ingen plass andre steder heller! Et gammelt bord og "Trønderkasse" fikk heller komme frem denne gangen. I dag skal vi feire bursdag til svigermor, hipp hipp hurra for henne!



Her ser dere hvordan den en gang var, tror den som malte klokka måtte bruke vanvittig mye tid, for det var nøye og utrolig fint gjort, se så mange farger som ble brukt, fant ut at hvitt passet mye bedre til meg! 

2 kommentarer:

Datt sa...

Kul før, vakker etter! :)

LYKKEBO sa...

Ååå den var fiiin!! Og for en makeover!
Skulle nesten ikke tro det var samme klokke... En sånn en kunne jeg tenkt meg å!;) Kjempe fin adventskalender du har laget.. Jeg føler jeg ser etter kalender gaver uansett hvor jeg er..hehe.. Tror jeg snart er i boks-må t en telling;) Svarte jeg noen gang på om tallene i den nye headeren min stod for noe?? Hehe..litt treg av meg.. Nei de har faktisk ingen mening!!hehe.. Jeg har lært meg og laste ned "brushes" fra nette til photoshop, og syns de var så tøff..Utrolig mye gøyt å finne der asså..

HA en strålende ny uke:)
Klem