tirsdag 23. november 2010

Snart 1. søndag i advent

De siste årene har den svarte black&white adventstaken (les kjempestygg) blitt byttet ut med selvlagde staker. I år kom denne varianten inn i hodet, og slik ble den. De hvite krokkene malte jeg hvite - 3 strøk Pure color hvit fra Jotun, de var i teracotta-farge, syns ikke det ble fint, bombe at det ble hvitt! Må jo bare ha hvit jul i år også...

Var innom Cornelias Hus og fant dem på 70% ...det lar seg høre! Etter maling brukte jeg noen stempel og trykte på Sweet Home, syns egentlig det ble litt prikken over i-en, vurderte også God Jul. "Bare mal over det mamma", størsteguttens kommentar. NOT, ikke denne gang. Kan jo brukes utenom jul også da, var liksom tanken!

Da er denne fiks ferdig til søndag, så da er det bare å tenne lys nr. 1. 


Til alle som har lagt igjen koselige kommentarer, TUSEN takk!

10 kommentarer:

Maya sa...

Så kreative og ikke minst lekre adventslys! Oppdaget bloggen din i går og kommer ganske sikkert snart innom igjen. Ha en fortsatt fin uke! Klem

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ble kjempefine...
ha en vakker dag
eddaKlemmer

Randi sa...

Jeg bøyer meg i støvet, Tina. Hvor skal jeg begynne med alle supperlativene.. Vakkert, røft og gjennomført. Du er dyktig og kreativ. Jeg tror det blir hvit jul på Oddly også.. med rødt på kjøkkenet kanskje.. Må vel få luftet noen av Inga-nissene.. haha.. Klem fra lille Wehn

sortekatt sa...

Heia! Så fint d et ble, åsså hvite da selfølgelig,hehe.
Jeg har ikke helt bestemt meg enda hvordan min skal være....Var på IKEA i går og de var UTSOLGT for de hvite kubbelysa!!
Ikea har jo de BESTE kubbelysa!
Filler!Men satser på at de får inn igjen kjapt!
Ha en fin fin ukeslutt,klem Mona.

Ceropegia sa...

De var kjempefine da tina! Flinke du!! Jeg har ikke laget min ennå....vet heller ikke hva det skal bli...vi får se hva morgendagen bringer;)Det er jo straks helg også..;)

klæm:)

Datt sa...

Det ble virkelig kjempenydelig, originale og vakre! :D

LYKKEBO sa...

De var nydelige fine! Flink du er. Sånne vil jeg prøve meg på å;) (Kommentaren er slettet-tenkte meg at det var det ja;) Du... Lyst å maile meg adr din...så kommer det kanskje en liten grå lommebok med krone i posten før jul;) En liten Julehilsen fra meg;)
Klem

Anonym sa...

Wow, det blev ju råstilig!!!
Jag hade en tanke om att ta en fin "gammal" trä kruka, lägga sten i den och ljus och några sorts nummer. Bor nämligen i New Zeeland nu och försöker inkorporera lite NZ känsla i min jul. =o)
Din fina "advents stake" fick mig att bestämma mig. Det blir kruka i år för mig oxå. Bättre sent än aldrig. =o)
God Advent!

Anonym sa...

Nej, men.. Jag skrev helt knasigt i förra kommentaren! haha... Jag menade att jag skulle ha några sorts nummer i tyg eller liknande, sån som du gjort. =o)
Virrig panna....det är jag det. =o)

Anonym sa...

Takk for en interessant blogg