søndag 11. april 2010

Sommerlig kjøkken

Foto: Deborah Whitlaw Llewellyn
Da er sola her og våren strømmer inn, herlige dager når de blir akkurat som i dag. Skulle vel aldri sittet her forran datan, bursdag skal feires litt senere på dagen og sola må nytes, meeen sitter med en fot i vannbad, "liktornene" skal kverkes. Har utrolig har hud under foten, faktisk vondt, men nå skal vi fikse saken! Ville bare vise dere dette flotte kjøkkenet, anderledes og sommerlig, blir vel søtt i lengden for meg men syns det er utrolig vakkert og romantisk da. Kunne hatt det et år eller to... Et vårkjøkken:)

4 kommentarer:

LYKKEBO sa...

Deilige farger! Så på linken ang kalenderen.. Hehe..det var faktisk en slik jeg hadde tenkt å lage!! Men hadde ingen "plankebit" i den str liggende (og giddet rett og slett ikke kjøre å kjøpe..) Men til neste år skal jeg "gidde"!!hehe.. Syns den typen var en del tøffere.. Huff stakkers deg..god bedring med foten:)
Klem

Balke gård sa...

Nydelig!! Og du er på riktig sted, her kom våren først i helga! Trodde jeg...Men var rim på plena i morges da jeg gikk ut i sommerkjole og vårsko...Ups, var visst kaldt her likevel;-) Men da var paviljongen allerede møblert, så nå hakkes det tenner og drikkes varm kaffe der ute:-) Vi bor i Løten, Hedmark:-) God natta fra Marianne

kjersti sa...

Hei:)

Nei, dessverre så har ikke Granit nettbutikk...
Jeg har handlet de gangene jeg har vært i butikken i Oslo.
Skulle så gjerne hatt den her i byen også:)

Herlig sukkersøtt kjøkken da...:)

Klem Kjersti

Karna sa...

Super skjønt kjøkken....skulle hatt et slik et, men da måtte jeg også hatt en hytte...he,he...