torsdag 4. februar 2010

Gleder meg på min venninnes vegne...
De siste fjorten dagene har vært utrolig spennende her, det er vel kanskje jeg som har følt mest på det. Snart, om ikke lenge kommer det ei vakker lita prinsesse fra andre siden av jordkloden her til lands. Hjem til en heim som har lengtet etter nettopp denne prinsessa. Ingen ting har gledet meg mer enn mailer med bilder og smser som har tikket inn i mailboks og telefon. Tårene triller og snørra renner, det er så rørende og så vel fortjent. Disse to menneskene som får denne gaven, min veninne og hennes mann, ja de fortjener det virkelig. Denne jakken god gammel norsk-tradisjons-genser fortjener vel hun. Skulle gjerne vist dere prinsessa.... men..... i stede disse nydelige rosene jeg fikk fra mor til min mann gjennom hennes søster og mann. Tusen takk til dere alle. En ekstra takk til Mari som hjalp til med jakken, hun monterte den. Vakker ble den Mari og flink er du! Da gjenstår bare knappene så er den fiks ferdig, og det skal jeg greie selv.
Bildet av lysestakene er staker jeg har kjøpt i bruktbutikken til Guri, de var i messing og ble selvfølgelig spraya hvit, her er de samlet på det runde bordet ei stund så får vi se hvor lenge de blir stående slik! Forandring fryder vet dere. Under bordet en kurv med strikkede lapper, puh jeg holder på å strikke teppe, det tar litt tid, men tror det blir utrolig fint bare det blir ferdig... Å så varmt da i disse kalde tider...! Har faktisk lært meg strikke fletting og det var mye enklere enn hva jeg trodde! Greide det helt selv...:)
Ønsker dere en vidunderlig torsdags kveld og håper helga blir like fin!

3 kommentarer:

Minka sa...

Så gøy at det nærmer seg..Dere må jo være i høyspent nå..Så flott at dere gjør dette, det er nok ikke bare bare å vente og vente, lange mange ulike prosseser skal gjennom. Men får en betaling man da får når det er endelig..Klems

Minka sa...

Hehe, fort gjort å misforstå litt, men du får bringe det videre, klems..

liven sa...

Åh så kjekt da!!!
Jakken var forresten kjempefin!!
Og teppe holder jeg på med også....tar tid for jeg må ha en pause i strikkingen nå!
Jeg også synest flettestrikk var mye enklere enn jeg trodde :o)

ha en fin helg Tina