tirsdag 15. desember 2009

Irriterende...


Har vært på en nettbutikk som har butikk i Trondheim og avtalt med min gammeltante om kjøp av ei lampe. Vi avtalte å kjøpe den dyre BTC-lampa i dag og skulle møtes i byen. For å forsikre meg om at de fortsatt hadde lampen gikk jeg inn på nettbutikke igjen. Å Vet dere hva? Den har nesten doblet seg i pris. Jeg kjenner jeg koker av irritasjon. Jeg ringte butikken og lurt på hva i all verden som hadde skjedd. Joda svaret var prisøkning, og det på nesten 100% - UMULIG. I tillegg kunne hun meddele det var over alt det nå! Pusj skittprat! Hvordan i all verden kan de gjøre slikt...? Får ikke meg som kunde med slike lurerier. ...men søkte på nettet og fant denne koselig dama hun skulle hjelpe og kan bestille lampa til normalpris. Bureau Bird holder til på Byåsen og for dere som ønsker kjøpe BTD-lampe eller andre lekre saker ta heller kontakt med henne. Fant også TineK produkter her og andre lekre saker. Ja da håper jeg det ordner seg til slutt. I mellomtiden litt juleinspirasjon... :)

4 kommentarer:

Minka sa...

Helt vilt spør du meg....Men godt det ordnet seg da..
Klems..

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Hadde de doblet prisen? Hvordan er det mulig da? Nei, da hadde jeg nok snudd i døra selv og googlet. Fint at det ordnet seg til slutt da :)

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Jeg ble tipsa om det etter shopping-innlegget mitt, også på mars allerede!!!! Er jo ikke lenge til i det hele tatt. Najs :D

liven sa...

Hei!!
Håper det ordner seg nå...og at du får lampen din!!
I den harde konkurransen som er kan jeg ikke skjønne at de tør å gjøre slikt!!!!
Ønsker deg en fin førjulstid Tina :o)