tirsdag 17. november 2009

home&cottage


Måtte bare innom og dele disse bidene med dere, så mye flott hos denne leverandøren. Du finner masse inspirasjon på nettsidene deres.
ellers...
Hyttetomta vår har blitt merket opp av kommunen, og vi har enda ikke hatt tid til å dra utover for og se.... nei og nei... Blir spennende når vi endelig får til en tur ut dit! Ja, har vi tid til dette prosjektet! oh yea! Må jo bare det, gleder meg som et barn til å begynne, men med min utålmodighet tror jeg ventetida blir vel lang! Blir vel enda verre når våren kommer tenker jeg... Huset vi var å kikka på like i nærheten og som jeg trodde ble vårt, er enda ikke solgt da, plakaten står på veggen enda, og det skulle jo egentlig selges i slutten av august... Merkelig opplegg!!!
Fin dag til dere alle.

4 kommentarer:

mali-mo sa...

Hyttetomt og planer om huskjøp...her går det unna ho sdeg ;)

Kjempefine bilder, deilig å drømme seg vekk litt i vakre ting idag kjenner jeg, for huset F l y t e r for å si det mildt ;)

Ha en flott dag ;)

Ingunn sa...

Heiiiii!!!
Kjæmpefine bilda Tina!!!
Å du ha skoill ha spekulert seriøst på Oslo tur da, kårr du tru:Konsert, Home & cottage, plænty ainna interiør og klesbutikka.....;O) I tillegg et adventspynta Oslo, kan d bi trivelar!! Tru faktisk oss levve berre en gång....

Englefryd sa...

Å ja, så mye flott hos Home & Cottage. Vært innom noen ganger når jeg har ært ute på tur, men det er bare småtterier som har blitt med hjem da. vanskelig å få alle de fine møblene i kofferten.
Håper å se deg på julemessa vår da, blir masse lekkert å finne der lover jeg:-)
håper du får en fin dag!!

Anonym sa...

ma sjekke:)