mandag 1. juni 2009

Del av en hage






Da vettu begynner ting å ta form på "nersida" av huset! Da er den ene steinen etter den andre stabletoppå hverandre og dere ser reultatet. En fin mur som jeg er fornøyd med, (men en rygg som ikke er særlig fornøyd, men nå er det slutt dette får mannfolka ta seg av...) Har plantet noen rosebusker på toppen. Er veldig spent på om disse fem kommer igjen og vil trives.... ikke spesielt heldig med de som jeg har plantet tidligere, men.... vi prøver til igjen! Så er to Rhododendroer blitt plantet. Den ene var jo bare helt nydelig, den er ikke så hardfør så jeg er spent om den vil trives og komme igjen!
I pinsen har vi vært i et helt spesielt bryllup. Vielse i Hamra katedral og middag, kaffe og fest på en gård 10 km utenfor Hamar. Flott! Vi har også hentet hjem en helt ny Hobby 650 kfu, en aldelse nydelig campingvogn som jeg tror til og med mor i huset vil trives i. Så i år blir det ikke flytur, noe som både sønnen i huset og mor er storfornøyd med. Vi er ikke særlig tøffe der oppe i lufta. Tror ferien i år kommer til å gå til sør Sverige.
I dag var vi på sykkelritt med 11-åringen og han syklet som en Gud syns selvfølgelig mor, han er så flink atte, ble nr 2. Fridagene ble avluttet med en knallhard løpet-tur så nå er det bare å innta sofaen så skal jeg se litt rundt på bloggene. Ha en fin fin kveld videre og resten av uka som er igjen til neste helg kommer! Å til dere alle takk for hyggelige medlinger som dere har lagt igjen jeg blir hoppende glad for hver og en. Klæm Tina

8 kommentarer:

Datt sa...

Ååå, så nydelig det ble med de stable steinene! :D

Christinas låvebutikk sa...

Nydelig bedd!
Helt enig, er mere glad i ferie nede på jorden jeg også!!
Ha ei fin uke!

Margrethes hus og hage sa...

Det ble en kjempeflott mur! For en jobb dere har gjort, men dere har fått lønn for stevet!

Hilsen Margrethe

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Tina:) Wow! Sååå flott det blir!! Nyyydelig mur!

Ha en fortsatt fin uke!

Klem Anette:)

ENGEL sa...

hei du!de figurene på trappa mi er fra nille av alle steder;)de er helt skjønne!nice blogg!koselig hus!klæm

Guttemamma sa...

Tusen takk for hilsen!! NYdelig mur av stein dere lager,liker godt kombinasjonen av stein og grønt!!
hIlsen fra Anette

Karna sa...

Ikkk så fantastisk flott mur, dette var nydelig!

Missfryd sa...

Det var litt av en jobb du har gjort! Veldig fint ble det:-) Klem Ingrid