søndag 28. september 2008

Høststemning




Høstblomster på kjøkkenet, lykt fra Indiska, koselig når det er mørkt ute. Blomsterkassen som har stått ute har jeg tatt inn og den brukes nå til å sette sko i, hadde et lyst øyeblikk her, det var jo egentlig ganske lurt!

Loppemarked - så billig!

Bøker til kr 1,-

5 glassting til kr 10,-
I dag var det loppemarked ikke langt fra her. Arti, det var jo så billig. Viser noe av funnene her!

lørdag 27. september 2008

Nyinnkjøp





Da har mor vært på by-runde, ariti ja! Litt nytt her og der. Hjertelykt fra Avant Garden, så nusselig nå når høsten har kommet for fult. Sølvstake fra RM og en fra Lene Bjerre. Lampe i rustikk, kjøpt på Indiska til en bra pris, vet ikke helt hvor vi skal ha de to men tror det blir på kjøkkenet. Mor er så fornøyd. Så har jeg vært dypt ned i kista der alt av duker, garn og gardiner er. Der dukket noen hvite gamle gardiner opp, sikkert kjøpt for 10 år siden. De henger nå på kjøkkenet. Mor nok en gang veldig fornøyd.

I dag har været her vært ufyselig, vi var på fotballturnering i regn som kom sidelengs. Så nå i kveld har vi kost oss med pizza og godteri og varme fra peisen.

torsdag 25. september 2008

Lekkert!









Alt på ønskelista til jul!


søndag 21. september 2008

Jenterommet


Kaninen har datteren tatt over, mor sydde den da hun gikk i 9. klasse!

Dongri og seng av kjøkkenskap






Her kommer noen bilder fra rommet til gutten i huset. Det består av svart, limegrønt og dongri. Alle kosebamsene har han fortsatt, koselig det! Sofa, hyller, pult og seng er kjøpt på Ikea. Senga har min flinke mann bygd selv med kjøkkenskap og cd-hyller (Ikea). Sofan (klippan) og gardinene er av dongri. Senga er kjempekjekk, 1.20 m bred og akkurat passe stor til to, men den som skal ligge der inn kan nesten ikke puste for da greier han ikke sovne. he he stakkars den kjæresten som kommer der, men det er jo 10-15 år til (hihi, lik mora da!) Søsteren har veldig lyst på kjøkkenskapseng med hemmelig rom, men må vel vente ei stund enda hun tror jeg...

lørdag 20. september 2008

"Fosen paradis på jord"



Fikk disse bildene fra Kråkvåg (fra svigermor), måtte bare legge dem ut, se og nyt!!! Takk for bildene Bodil, du er jo rene fotografen! Ønsker alle ei riktig God Helg!

tirsdag 16. september 2008

Egen design på bursdagsduk


He he dette var gøy, gutten i huset skal ha bursdag i morgen og plutselig fant mor ut at vi må finne på noe. Det er jo en og en halv måned siden dagen var. oho skitt! Men duk ble det i alle fall på ham. En egen duk kun til ham. Fant noen gamle bilder på makina mi på jobb og laget denne i en fei. Ja hva har en ikke lunch til... he he. I dag ble det til å lage denne og Morten plottet den ut i en rykende fart for jeg har jo fri i morgen så jeg måtte ha den med i dag! Du ser bursdagsbordet her kvelden før.

mandag 15. september 2008

Ny gang






Gangen ble malt for et halvt år siden og møblene ble malt i feil farge da, jada kjempestas! Not! Malekosten kom plutselig sprettende, så her er noe av resultatet. Selv ble jeg strålende fornøyd, arti! jippi jeg fikk til å lage tavle med litt hjelp fra mannen som er mye flinkere med saga enn meg, å takk til dere som tipset meg om tavlemaling!

søndag 14. september 2008

Sykkeltur på Fosen

I helga har vi vært på en kjempetur på Fosen. Vi tok to ferger og hadde med oss sykler. Fire voksne, tre barn og en hund. Vi storkoste oss. Vi kikket på hyttetomt og har satt av en tomt som hadde en perfekt utsikt og en perfekt beliggenhet. Jeg tørr ikke slippe jubelen løs, men kjenner det bobler over... Full kontroll over hav, land, storfosna og naboer... he he Gunn. Dette blir kanon ja!

På dette bildet er hyttetomta der hvor folket står, litt usikker på hyttevalget i og med at hytta blir på en liten knaus, men kan da vel neppe ha noe å si, tjoho. Må jo bare sette opp Lyngør, den er jo perfekt i mine øyne, å det er jo dem jeg ser igjennom vettu, hoho!
Barna storkoste seg i fjæra, kabber, skjell og et helt fantastisk vær. Fortsatt mobil-bilder, men mye bedre når vi er ute så kvaliteten er sånn der.... du!
Skynd deg mamma TA BILDE! Krabben biiiiiiiiiiiiiiiiiter!




tirsdag 9. september 2008

Endelig bursdag



Da gutten, skal du endelig få feire bursdagen din. Det har nå gått en mnd og endelig blir det party på 10-åringen. Da har mor vært flittig og laget noe kreative invitasjoner. Ja ja bedre sent enn aldri!

mandag 8. september 2008

Masse fint, løp å kjøp!









Har vært ute på nettet og sett litt omkring, så her kommer en serie med bilder og inspirasjon. Bildene er hentet fra katalogene til Green gate og House doctor.