torsdag 18. april 2013

Har det på badet






Med fyr i peisen og tankene ut i havgapet, sitter jeg her å drømmer meg bort. Drømmer om sommer og sol og hyttetur. Håper det blir mange fine dager der ute i sommer, kanskje rekker vi det. Mange helger går nok med til reising og sykling, gleder meg til det også, treffe igjen sykkelvenner vi har blitt kjent med og masse kribling i magen før løpene. For som den hønemor jeg er, er det ikke bare bare å sende barna ut på sykkel.

Tror jeg fortsetter drømmen der ute i hytteparadiset vårt jeg, god kveld:)

fredag 12. april 2013

100 dager med trening


100dagersprosjektet Er dette mulig? Å trene 100 ganger på 100 dager? Joda, jeg har full jobb, aktive barn, 1t reise til jobb en vei. Har døgnet nok timer? Og jeg har masse å bruke fritida mi på altså. Uoppnåelig.... men kjempegøy... du får en indre drive, i alle fall kjenner jeg på det nå. I dag går jeg på tredje dagen og de to første gikk som en lek. Dette må da være mulig... eller....

Fant dette prosjektet hos denne kreative og inspirerende jenta Fru Fly. Reglene er som du lager selv. Hele poenget for meg er å komme meg ut etter en hel jobbdag sittende på rompa, ikkje bra det. Hverken for mitt hode eller nakke. Prosjektet ønsker å gi deg og meg gode vaner. Jeg følger og bruker #flyi100 og #hundredagersprosjektet på Instagram. Dette gir i alle fall meg inspirasjon og vilje til å gjennomføre. Bli med du også! Heia heia!

Instagram: rbrtina

tirsdag 9. april 2013

Elvis (11-åring) i hus • vår








vakkert morgenlys på bursdagsbordet



Det er vår i huset, jentungen har bursdag. Våren her i huset starter med bursdag hvert år, 9. april. Feiring fra morgen til kveld. Hvilken flott dag. Kjempegøy å få besøk av en gjeng med herlige friske barn, kommentarene rullet på tunga og jeg satt og humret for meg selv. Timene før det hele startet ble brukt til pynting av bursdagsbord. Jeg brukte ulike små vaser med rosa gerbere. Rosa og pastellfarget godterier, deriblant lovehearts, ja det må til. Vakkert og gøy og pynte med godis på bordet. Strø de rett på duken, ungene synes det er stas og spise rett fra den :) Til drikke lys lys rosa fun-saft, ble kjemepfine i glassene til det andre rosa som var på bursdagsbordet. Stripete rosa servietter sammen med vimpler med navnet til 11-åringen. Tok også litt grønne barblomster i krukke med lilla og hvite blomster. Et riktig så søtt bord. Fortjente det, verdens beste elvis fylte jo år. Og det beste hun setter virkelig pris på det. Hun strøk meg på armen og sa: "Du er så flink du mamma". Den gikk rett inn i hjertet, smelt.