onsdag 25. april 2012

ikke bare bare...


Et av mine prosjekt på hytta var spisebord. For mange mange år siden fikk min far laget et villmarksbord, det var nå planen å bruke som spise/kjøkkenbord nå. Det har blitt oppbevart i kjelleren og fikk ikke se dagens lys før 15-20 år var gått. Bedre sent enn aldri! Det er nå på plass, med 4 tinek-stoler (fra hviit.no) og to tolix (fra finn). Resultatet ble kjempebra. Så fornøyd da vet dere:) Ikke som alle andres og litt spesielt også! Hva har du ville gjort med farge? Slik som det er? Drivvedbeis? Hvitkalket/lutet? eller, tips mottas med takk:) Tinek-stolene er grå/svarte!

torsdag 19. april 2012


Drømmer meg tilbake til hytta, må nok vente enda litt til å dra utover... er så mye som skjer i helgene fremover... nesten litt grrrr.... altså


Denne jenta har oppdaget et nytt flott merke, nü home, vakkert rett og slett! Min først pute fra det merket kommer snart i sofaen her ute i havgapet... Staff -Trondheim har reåpning av sin butikk snart, med ny interiørdel i butikken... wow sier jeg bare!

God helg:)

fredag 13. april 2012

Jentebursdag

 8 flotte jenter kakler, ler og roper. Det er liv i huset! Bordet ble dekket med hvitt, sort, gult og rosa. "Åj det står jo i stil", sa en av jentene. Hehe gøy at de på 10 år også legger merke til det. Ingen tilfeldigheter med borddekking altså:)













De flotteste tinekhome-skåler fra Ølen møbel, for en butikk og for noen trivelige folk som jobber der. Jeg ble skikkelig glad av å prate med Anita, hun var superhjelpsom, sendte bilder og har full fokus på kunden. Nettbutikk har de ikke men de sender gjerne i posten. Heldige dere som er i nærheten av den butikken... Jeg fikk tak på noen skåler og fat, de skal få pryde den store hylla mi på hytta, meeeen jeg greide ikke la de stå da bordet skulle pyntes!

Det er freddddag.... nyyyyyydelig:)))
God helg godt folk, vi blogges!

KLÆMZ

onsdag 11. april 2012

Nøtteskål





Hvorfor kjøpe skåler i dyre dommer når en kan bruke disse fineste skålene fra vår egen natur? .....hihi. Et kamskjell med nøtter i, rett og slett! ...meeeeeen må nok innrømme at det stod en pakke på trappa da jeg kom hjem i går med de fineste skåler fra tinek. De kom fra Ølen, en butikk jeg kunne ønske å hatt nærmere. De har ikke nettbutikk men sender varer over hele landet, bra for alle tinek-elskere, tror de har alt fra tinek der! Flink til å legge ut bilder er de også og en kjempeservice!

Ha en fin midtukekveld:)

mandag 9. april 2012

Fantastisk natur

Påska gikk fort gitt, utrolig deilig disse fridagene. Foreviget flott natur rundt hytta. Dette er rett og slett godt for kropp og sjel:)




I dag har vi feiret godjenta vår. Utrolig å tenke på at det er 10 år siden hun kom til verden.  Ei skikkelig godjente og gladjente. En trillende latter ligger alltid på lur hos henne!

onsdag 4. april 2012

God påske


Da har vi vært å flyttet inn, påskestemningen var på topp i hytteparadiset:) Kråkvåg innerst i mitt hjerte, snø eller ikke snø, dette var deilig. Ikke til å tro, men nå er det bare å nyte herligheten. Ser frem til mange fine helger fremover her ute i havgapet.

I dag har vi vært på fjellet og stått på slalom, en skikkelig treningsøkt for lår og legger, ikke akkurat vant til  den aktiviteten, men arti likevel:)

Litt farger i interiøret gjør meg glad, gult, orange, limegrønn, isblå og natur er gladfarger og roper på våren. Eggene som henger på bjørkegreiner har barna laget og hyllekyllingene har mor "kreert". Legger inne denne i NIB sin utfordring også: Colour Addict!





Ønsker God påske, og husk snu i tide:)