tirsdag 28. februar 2012

♥ V ♥ Å ♥ R ♥ s n a r t ♥




Håper jeg, nå kjenner jeg sinnet begynner å bli lei snø og vinter. Personlig synes jeg dette er en stygg tid, når alt smelter, rot kommer frem, skitt over alt. Bløte og sørpete veier og svarte, skitne veikanter. Biler som spruter deg kliss våt, jada det er stas det. Ikke lenge så er det grønt og tørt, meeeen litt til, snøen ligger tjukk på plean vår enda. Derfor noen rosa flotte tulipaner på klaffbordet. Snart er det vår folkens ♥

mandag 27. februar 2012

finn.no - en fin greie!


Da tror jeg putekrigen snart er over...




Med disse putene trengs bare bordlampen med disse perlemorskjellene, da tror jeg soverommet er snart i boks... Funnet og kjøpt på finn.no for 100 kr pr. stk med innerpute, kan vel si at frua er fornøyd! Det nærmer seg vår, det nærmer seg oppstart igjen i vårt hytteparadis, det gledes. Planleggingen har så smått begynt igjen. Må skryte litt av meg selv og har fulgt med salgene her på nyåret og det er penger å spare på det. Helt genialt. Til og med noe julepynt ble det invistert i, 70% Tinek, da er det bare å slå til.

Det skal bli herlig med litt fri fra sport noen helger fremover nå når våren kommer. Det tror jeg både stort og smått har litt behov for. Redd det ikke vil vare i alt for mange helger, noen få.... Sykkelsesongen er vel snart like om hjørnet... sååååå. Heldigvis kommer våren mye tidligere på vårt hytteparadis så det er håp for noen flotte stunder der ute! 

lørdag 25. februar 2012

Kurv I Babazar

Denne var jammen meg flott, blir perfekt som lampe.... vakkert. Perfekt som kurv også. Tusen takk Lena :)) Bestilt hos Babazar. En flott nettbutikk som har mange av mine favoritter, nemlig tinekhome. Men det har dere vel oppdaget for lenge siden. Glasset skal få etiketter på seg etter hvert.






Men nå må jeg være sosial og se mesternes mester. Ha en fin lørdagskveld!

torsdag 23. februar 2012

Gjør det selv på kjøkkenet


Er du glad i etiketter, hos  fant jeg superfine etiketter som hver og en kan lage selv. Bildet er lånt fra siden hennes. Kanskje passer de best til et landlig kjøkken med åpne hyller. Om jeg ikke tar helt feil selges det lignende glass hos Ikea. Selv har jeg nettopp invistert i noen billige glass med hvite keramikk-lokk hos Kremmerhuset. De kostet bare 29 kr. Var ikke dette utrolig fint?



Last ned bildet og lag selv, oppskriften finner du på her

onsdag 22. februar 2012

Tävling hos Anna Truelsen

Foto:Anna
Vil du bli med? Gå inn her. Du kan vinne 4 ursnygga stolar - en skikkelig wow-premie!

tirsdag 21. februar 2012

Rustikk lykt ♥



Fineste tinek-lykt med skår i glasset, vakker vakker - likevel! Jeg er vel ikke alene i denne bloggverden som syns om denne...




Her er det vinterferie til barna, men ikke til mor og far. I morgen er det hjemmekontor, skal bli godt i alle fall og være til stede for dem. Tror de har savnet det litt nå når de har fri.



God feri!

lørdag 18. februar 2012

Kurvfest



Da jeg besøkt Anna Lenas blogg fant jeg utrolig mye inspirasjon. Kreativiteten selv. Der finnes så mye fint, og ting som er annerledes, det liker jeg! Den trappa hun har i sitt hus er bare helt rå, jerntrapp i svart jern. Kjempekult. Om du ikke har vært innom henne synes jeg absolutt det er verdt et besøk. (Link lenger opp i teksten)



I alle fall: Planen er at de to øverste kurvene (basop XS - tinekhome), skal brukes til lamper. Om de skal spraymales sorte er jeg litt usikker på det. Det ser jeg når jeg får dem opp. Jeg bestilte dem på nettbutikken, Babazar. Supertrivelig dame som stiller opp for kundene sine!

I dag er det blå himmel, litt vindt men vi må ut å nyte finværet men først må jeg til Cornelias Hus og hente skilleveggen min fra tinekhome. De andre sover jo enda, Yes den ble min på halv pris og skal brukes som sengegavel...





Nyt helga og God Helg!

tirsdag 14. februar 2012

i est magazine

finner du tines vakreste hjem. La deg inspirere, jeg er :)


















Foto: www.estemag.com


Vakreste :) evvvver - kunne flytte rett inn

lørdag 11. februar 2012

Lene-gardiner





Litt variasjon er bra for meg. I dag flyttet jeg gardiner fra en kant av stua til en annen. Forandring må til her i heimen, og de andre merker ingen ting. Tror de har det bra uansett interiøret, ting og tang. Det er nok bare meg, og det er jo det som er meg. Lidenskapelig interessert i interiør. Men etter som mor føler tømmerlasse faller i hodet spesielt når hun kommer inn i gangen sin og til tider inn i stua, ja for ikke å snakke om loftstua. For øvrig er den full, der står et gedigent bordtennisbord. Snakk om stygt, men snakk om at barna har det gøy der oppe... ...så blir ikke mye gjort her. Jeg planlegger hytta med gipsvegger og hvite flater. Det skal bli en fryd å starte innredningen der ute, og det nærmer seg. Når våren er her og stormene har lagdt seg der ute i havgapet da starter vi på igjen....

I går kom bestillingen fra Bolina, helt greit med 70%, for å si det sånn vil de ikke ruve i hyttestua til jul. Ehhh litt smått men sikkert søtt.... hoho ja sånn er det med nettbutikk, ikke bestandig en greier å se det for seg...

Da er det snart håndballkamp og mor og datter må innta håndballhallen, mens far og sønn har dradd på skirenn, det er ST-cup igjen. En litt sliten sønn dro avgårde, men han inntok to egg og litt bacon før avreise, så håper det ga litt ekstra energi!

torsdag 9. februar 2012

% S A L G %








Har dere oppdaget nettbutikker som fører tinek her i landet. Jeg venter på en pakke fra Babazar. Kurver og sengeteppe til hytta. Kurvene skal jeg snu på hodet og bruke som lamper. Og Lena hos Babazar bestilte opp kurver til meg direkte fra Danmark. Super service fra den dama. Da er det bare å vente ti lhentelappen kommer i postkassa. Bolina.no hadde 70 % på julepynt fra tinek, det kommer nok hentelappe snart fra den kanten også.... greide ikke la være...

fredag 3. februar 2012

det skal en dag bli hyttekos...





En samling av TineKhome som skal bli med oss på hytta, som jeg gleder meg. Føler meg som et lite barn innimellom, greier nesten ikke vente til innredningen skal begynne der ute. Vi har en pause nå i vinter, men håper å få starte opp igjen i mars, vi SKAL ut dit i påska og da må vi være mest mulig ferdig. Jeg har samlet litt tine-ting over tid. Lampeskjermene var jeg så heldig og komme over på finn.no til en super pris. Lampefoten ble kjøpt i chenillehome, nettbutikken. De var billigst, ja jeg har saumfart nettbutikkene som fører tinek. Det kan du trygt si. Putene var det salg på hos Cornelias Hus i Trondheim, en sort og en hvit ble med meg på 40% salget deres. Stolen kommer fra hviit.no, en super service fra den dama. 4 stk skal bli med oss i første omgang. Jeg tror dette blir knaill! (Og bordet ser jeg skal males i hvitt, sort eller grått - et gammelt bord fått fra snekkern vår - snille mannen)

God helg alle der ute, nå tar vi turen til Molde og Midtnorsk mesterskap på ski!