søndag 27. november 2011

1. søndag i advent




Snøen er kommet, den hvite store stjerna henger så fint i vinduet. Litt julepynt har sneket seg frem, uten at vaskefilla har streifet rundt. Syns da at julestemningen kommer sigende inn i heimen. Et fat fra Living og noen glass fra TineKhome sammen med et gevir. Måtte bare ta det frem, skal jo egentlig brukes på hytta dette Tina.... ooooops! Ser du tolix'n også, skulle vel på hytta den også, men ble så fint ved klaffbordet så...... hihi vi får se tror ikke de havner der med det første...


fredag 25. november 2011

Stjernedilla

Har surfet rundt i bloggverden de siste dagene og sett alle stjerner dere har laget. Plutselig tok en tanke tak i meg og en kan godt si jeg fikk dilla. Nå er det 5 stjerner rundt omkring på stua. Litt mye... vel du har kanskje rett i det, men så koselig og helt gratis julepynt ble det i alle fall! Flere som har dilla eller?




(Foto: Tina)


God fredag! Å juippi ja formen er på bedringens vei... :)

onsdag 23. november 2011

Kjøkkenvekt fra Sverige




Denne flotte vekta kom jeg over i Sverige i sommer. På tur hjem fra campingtur stoppet vi på en tilfeldig parkeringsplass for å ta en siste overnatting. Det var mørkt og vi så ikke særlig mye rundt oss. Litt fornøyd var jeg da vi voknet for 100 m fra vogna var det en Antik-butikk. Denne ble med hjem, så rpørs det m den blir med videre ut på hytta...




Da har kjøkkenet igjen fått seg en liten koslig benk. En liten ommøblering har skjedd i heimen, arbidsbord og databord står nå på stua... så lenge det varer...



1 liter med...... hva det måtte være.....  håper den fylles med god tid, masse energi og mange gode tanker til jul! Den er fra mine besteforeldre de hadde i alle fall flust med tid til meg da jeg var barn.... gode tanker og gode minner!

tirsdag 22. november 2011

Stooor inspirasjon tinek








Foto: lineklein
Så enkelt - så vakkert - så elegant! Tina liker tine <3

mandag 21. november 2011

Ønskeliste I Hviit


Her er min ønskeliste hos hviit. En utrolig flott nettbutikk og en super service!

Da setter jeg meg ned og venter på at flaksen treffer MEG :)

Julestemning?

Jeg! Nei, ikke i det hele tatt! Hvor er kulden, hvor er det hvite, hvor er snøen? Ikke her - midt i landet i alle fall. Men for all del julen kommer jo... Jeg tror jeg tar livet helt med ro uansett jul jeg, har ikke tid til å vakse rundt, bake alle de 7 sortene... Jeg vil heller på hytta, prøve å få den ferdigstilt, prøve å flytt inn. Drømmer om påske i ny hytte jeg nå, men for all del ja jeg gleder meg til jul, å i år skal vi reise bort til mine svigerforeldre og der tenker jeg både huset er rundvaska og julebaksten bakt snart! Ja jeg gleder meg til jul, herlig tid dette må bare komme meg over i en annen modus snart....

Kanskje disse herlige bildene hjelper på?
Foto: Frederikke Heiberg




Ny uke - hva byr den på mon tro?

onsdag 16. november 2011

Tolix










2 stk Tolix til hytta. Fant de på finn.no. Genialt! 4 stk tinekhome til hytta, Spennende! Bestiller gjennom hviit.no. Kjempereal jente som besvarte alle mine spørsmål og i tillegg ga meg tips. Herlig med slike folk!  Sammen med et villmarksbord som min far fikk laget til meg. Gleder meg til listinga er ferdig så vi kan flytt inn...

tirsdag 15. november 2011

liten myk kurv

Da er det blitt kveld, ferdig med håndballtrening til jentene og roen senker seg. Ikke alltid like lett å finne roen merker jeg. Denne uka har hatt en slak start, deilig. I går var alle familiemedlemmen hjemme, må si det er deilig innimellom. Ingen på trening, ingen aktivitet, ja det er sjelden her i heimen det! Å sitte i sofaen og bare pusle med litt håndarbeid, resulterte i en kurv med håndtak denne kvelden. 




Nyt kvelden alle søtnoser... <3

onsdag 9. november 2011

rått metall




Fotografert av Anna selv.








Bildene er lånt her, og jeg er inspirert. Noe så stilig! Dette rekkverket hadde vært perfekt oppe på hemsen, jeg tenker hytte. Fant denne bloggen til Anna Leenas hem. Her oser det av kreativitet og litt andre løsninger enn hva alle andre har. Digger alt hun gjør og tar bilder av. For et utrolig vakkert hjem, for et kjøkken, for ei stue og for en hems... lov it!

mandag 7. november 2011

Stubber


Bildene er lånt fra krosser.no



Jeg har lenge vært på utkikk etter "hoggstabber". Vet dere hva det er? Joda, når mannen i huset må "klyve" veden for at den skal bli mindre bruker de en "huggstabbe" og sette vedskiven på når du hugger med øksa... hehe skjønner....?

Å akkurat en slik stubbe har jeg i lengre tid tenkt å bruke som nattbord på hytta. Jeg fant en innlegg hos hviit og fant flere bilder hos krosser. 

Synes de er råstilige, men jeg har tenkt å lage dem selv. Har fått dispans å ta mannens "huggstabbe" og en nabo hadde også en til meg. De har stått lenge i garasjer så de er vel tørre nå. Om jeg skal male dem er jeg usikker på. Syns det er litt stilig med det røffe utseende også.

Etter å ha sett slike malt i sort har jeg lyst å ha en på stua som sidebord til sofaen også. Kult!

...ikke sant?


Fin ny uke til alle som titter innom :)))

tirsdag 1. november 2011

prismer mot tre


Takket være bloggverden fant jeg denne lekkerbisken som jeg etterlyste for litt siden. En stor takk til TSAR som kunne fortelle at en butikk i nærheten av henne hadde slike lamper, Møbelhuset Casa. Uten problem sendte de lampa til meg uten noe ekstra frakt. Den skal få sin plass i trappeoppgangen opp mot hemsen på hytta, når den bli ferdig. (ja les litt utålmodig!) Da blir den hengende mot en trevegg som er beiset i kullsort. Kontraseter er herlig!

Ønsker dere alle ei fin uke og takk for alle kommentarer dere er noen søtnoser!

Klæm:)