fredag 30. september 2011

nü by staff woman - interiør

Vet dere.... Staff interiør, link til katalog her!

tirsdag 27. september 2011

Tirsdagsinspirasjon

Ja, jeg er i hyttemodus. Samler bare noen bilder til inspirasjon. Kanskje blir det en sånn dør-løsning på hemsen inn til barnas rom eller kanskje det blir ei stalldør laget av snekker-Kjell?

Sofa der oppe blir nok paller med madrass og puter, men liker det!

Ønsker dere alle en fin tirsdag:))))

mandag 26. september 2011

Fliser fra Villeroy & Boch

Hei kjære lesere! Først nå oppdaget jeg det var noen der ute som ønsket å vite hvilke fliser vi har valgt på badegulvet. Etter som jeg la ut et nytt innlegg oppdaget ikke jeg at det var flere som hadde kommentert under det forrige innlegget. Beklager jenter men her kommer svaret. 

Flisene er fra Villeroy & Boch, jeg kjøpte dem gjennom Bergersen Flis i Trondheim (vet de har dem i Oslo også) Om noen der ute ønsker disse flisene vil jeg gi dere et lite tips i forhold til de sorte små flisene. Ikke velg merket V&B på de små, jeg tok de billigste 5x5 cm mosaikkflisene Bergersen hadde. Prisen hos oss ble redusert med 5000 kr på 9 m2 gulv og jeg ser i alle fall ikke forskjellen. Den hvite flisa som er 8-kantet er matt mens den sorte er glatt. Syns det ga en utrolig fin effektiv i virkeligheten. Så lykke til, dere som er på utkikk etter slike!


























I dag har verdens flotteste mann bursdag, 3 x hurra for deg DEY. Gald i deg mannen min!

søndag 25. september 2011



Litt etter litt ligner det mer og mer et bad. Vi tar små skritt for vi gjør det meste selv. Tror jeg blir veldig fornøyd med hyttebadet. Her er litt av speilet som skal over søylevasken. Det gledes, for i helga hadde vi vann i springen, dusjen plassert og ikke minst vi kunne gå på do... hihi! 

torsdag 22. september 2011

Sjakk matt...


nesten... er sååååå fornøyd med badegulvet som min svoger har lagt. For tre år siden fant jeg gulvet jeg en gang skulle ha på drømmehytta. BoligDrøm i 2008, der var det og nå er det ferdig. Til helga er vel vask, type søyle, fra Eurobad, do og dusj på plass, så vi flytter mer og mer inn der ute på Kråkvåg. 

mandag 19. september 2011

Nordisk





Herlig interiør fra By nord. Sengesett til barna står på mors ønskeliste...

torsdag 15. september 2011

Soleil-service fra Home and Cottage





Dette stod på trappa en dag i forrige uke. Jeg vant på facebooksidene til Home and Cottage... ooooh lykke:) Kommentar fra mannen: "Lov meg en ting Tina, ikke supler noe til dette service nå da!" Hoho tiden vil se... tvilsomt. 4 kopper, 4 fat og 4 skåler, kjempefint er det. Tar det med på hytta. Det vil nok passe perfekt der ute på Kråkvåg! Ka du syns?

onsdag 14. september 2011

Flaggermus-stol til hytta




Da har den kommet, flaggermusstol - Nordal, bestilt på nettet fra Danmark. Kjempecool spør du meg. Den skal på hytta, og står bare til pynt her hjemme nå. Fikk den i bursdagsgave fra barn og mann og bestilte selv, så ble det akkurat det jeg ønsket meg. Det stod mellom denne og iphone, fant ut jeg hadde mer glede av å se på denne flotte desingstolen... hihi

søndag 11. september 2011

Søndagspyssel


Da er høsten over oss, det er tid for å strikke litt igjen. Først var tanken en saccosekk, men dette "garnet" eller "stoffet" er utrolig tungt, så jeg fant ut at dette vil nok passe til matte, jeg prøver med perlestrikk. Har heller ikke gitt opp tanken på å strikke den sekken, ser pickles har noen garntyper som er ganske tykke, noen som har erfaring fra garnet deres Fat & Happy, kanskje jeg burde bruke det...? Noen som vet om det er å få kjøpt i butikk eller er det kun på nett...?




Ønsker dere en fin søndagskveld jenter!