onsdag 30. september 2009

Kråkeslottet som ikke ble vårt


Det hvite huset rett frem, nesten nede i fjære...


Kråkeslottet, vi var med et stykke på vei...

vakkert...

15 meter fra strand til tomtegrense... hmmmm kommer vel ikke mye nærmere!

Drømmen som braste, eller....! Nydelig plass, flott beliggenhet i forhold til sjøen, men vel nære naboen. Mye rart som skjedde her, men velger å vise dere noen flotte bilder jeg! "Storbakken" satser vi alle våre kort på nå, floooooooooootttttttttttttt altså, ikke så langt ifra bare noen hundre meter! Det er opp til kommunene nå og godkjenner de reguleringsplan blir det jammen hytte. Dette er i d y l l dere! JUHU:) :)

En del av denne øya


skal kanskje bli vår, skal jeg slippe jubelen løs.... eller.... Velger å vente men er heller sprengt. På bildet ser dere hele øya der vår hyttedrøm 99% sikkert blir bygd. Det har vært mye frem og tilbake, mange telefoner, sms-er, mange tanker og en god del frustrasjon. I neste innlegg kommer Kråkeslotte vi egentlig tenkte på men følte det var useriøse aktører inn i bildet. Ikke vet jeg men sånn går det da ikke ann å selge hus .... hm!
Fin dag videre folkens :) fra en lykkelig sjel :) ♥♥♥♥♥♥ I lov it

tirsdag 29. september 2009

Finest lille frøken




Her kommer en intern artikkel for å finne ut av innkjøp til "litjvitja". Å den fineste er frøken?

søndag 27. september 2009

"juveler" på ei hylle...


Utvidelse av kjøkkenhylla, flere juveler måtte få plass. Slik ble det! Fornøyd ja!

Å det hvite skapet ble kjøpt på finn, da var det brunt. Stor forvandling plassert nå på jenta sitt rom. 7 år og glad i rosa kan man si!

Litt nytt gammelt her i huset. Jenta har vært på loppis selv og her ser dere noe av det hun har fått tak i. Oppå kommoden! Til mor kom hun hjem med et søtt lite sølvfat. Imponerende må mor si! Ble så glad for det! Var stolt selv også ja!
Ønsker dere alle ei fin ny uke, her er det noe som herjer både i denne kroppen og i sønnens. Spørs om det blir hjemmedag i morgen. Takk for alle hyggelig kommentarer, så koselig atte!

torsdag 24. september 2009

Speil speil på veggen....








Da har frua avsluttet noen maleprosjekt, her er et av dem, ferdig opp på vegg. Fra brunt til selvfølgelig hvitt! Vinduet var beiset i brunt for 7-8 år siden, og er et gammelt vindu fra et gammelt tømmerhus. For å få den gamle looken har jeg pusset kantene, så det ble røft, tøft og lekkert ja! Har også et skap som har kommet på rommet til minstedatteren. Kjøpt på finn og malt i hvitt, bilder kommer når dagslyset kommer... Ha en nydelig helg.... det nærmer seg!

onsdag 23. september 2009

Hvor er RM å finne?



Et av disse nudelige RM-bordene skulle jeg gjerne hatt i hus! Så flotte, en fryd for mitt øye i alle fall! :) Liiiiiker!







Utrolig mye fint å finne fra Riviera Maison, men dere, noen som vet hvor i alle verden vi Trøndere skal finne disse produktene? Giving aliving var jo butikken tidligere, men den har jo gått konkurs, noen som vet og som har tips? Sikkert så masse lekkert nå når jula nærmer seg og greit å se det "live" før en kjøper disse dyre lekkerbiskene! Ønsker dere alle ei fin uke videre:)

mandag 21. september 2009

billig billig





Tv`n her i huset er aldelse ikke gjemt, den står der svarts, stor og dominerende. Den står ikke heller den henger på veggen montert med store skruer. Så der må den nok henge! Den er jo godt brukt og fortjener vel plassen sin. Syns ikke akkurat det er den fineste møbel`n i stua men... ja ja! Tidligere hadde jeg en ikea tv-benk under den som var stor i forhold til denne lille saken. Fant denne på finn og malte den hvit og pusset litt hjørner og noen flater for å få den litt shabby, Passet det! Passet også med noen nye knotter, dem var det 20% på til hjem kjære hjem! Så der står den under den gedigne kolossen av en stygg møbel. Ikke akkurat en Riviera Maison-tv-benk, men er 50-kroners....
Stolen er arv, fra min bestemor og bestefar, den ble hvit selvfølgelig og har også blitt pusset så den er shabby den også nå!
Ønsker dere alle en fin fin uke, legg gjerne igjen noen ord om hva dere syns om finn-møbelen til en 50-lapp, latterlig billig!!! :) Mannen i huset likte det skal jeg hilse og si!

søndag 20. september 2009

Et kjøkken i brunt





I helga har det vært nydelig høstvær her. I går var vi i et kjempefint og morsomt 40-års lag. Joda det ble ikke akkurat tidlig kveld. Vi kom vel hjem i 04.-tida og var gode og mett og utørst. Jeg fikk virkelig trimma lattermusklene og følte smile hadde hengt seg opp, arti folk og masse vittige kommentarer. Takk for en fin fin kveld Bjørn og Hanne, flinke dere er!
Viser i kveld noen bilder fra kjøkkenet vårt, nye barkrakker har kommet i hus, de kommer fra Ikea og er både fine og gode å sitte på. Bærplukkern har jeg bytta med mamma da jeg syns hennes var mye finere enn min. Da tok hun den rød så fikk jeg en med sjel og nostalgi. (og som passe mye bedre på kjøkkenhylla mi - sykt men genialt)
Kanna er fra Ikea og er vist populær da jeg måtte krangle meg til en fra utsillinga, utsolgt bare et par dager etter katalogen kom ut! Ført til at jeg fikk den fra billigkroken og fikk 20% på den, juhu! Ønsker dere en fin fin uke!

søndag 13. september 2009

Loppis og lopper

I helga var jeg, min datter og min mor på 3 ulike loppemarked. Det andre vi valgte var ikke særlig bra men fant jo noe som jeg ble fornøyd med. Bare småtterier ikke noen møbler for nå tror jeg huset begynner å bli fult nok... Noe må ut når noe kommer inn, men vanskelig ja...

Nydelig roser fra Rema 1000, de to små lysestakene er lopper og den toarma lysestaken. Lampa er fra Ikea og ble akkurat slik som jeg hadde bildet i hodet. Kommoden fant jeg i fjor på et pinstibål, skal hilse å si jeg var kjapp med å ta med meg den... Det lille smykkeskrinet på toppen er arvegods fra min bestemor!

Sjekk de rosene da, helt NYDELIG!

Smykkestativ fra Lisbeth Dahl, kjøpt på hjem kjære hjem. Pad-holder fra samme nettbutikk. Kakeformer og fyrstikkeske som jeg har laget selv


A- fra bruktbutikk, sølvfat og fløtemugge lopper fra helga.

Lysestake har blitt hvit, den var blå og rød og ikke akkurat fin, men ble ikke verst i hvitt....
Skoene er mine, de har dere sett før, men like før de havna i søpla, for hva skulle jeg med disse.... heldigvis tok min mor vare på dem! Takk min kjære mor, du er en engel!

fredag 11. september 2009

Høst på trappa








I går hadde vi en nydelig dag tross alt vondt i magen til lillepia og vi måtte være hjemme. Vi pusla litt rundt og bloggifiserte inngangspartiet. Samlet kongler og satte ut litt høstlyng. I helga gikk vi oss på noen gamle tine meierier trekasser, utrolig flotte altså! Disse har nå fått sin plass på hver side av trappa. En står utenfor lekestua sammen med en gammel kaffekjele vi også fant. Bilder fra blåturen vi hadde sammen med barna og tantebarna i helga, vi koste oss og barna var superspente på hvor vi skulle... arti til mor og far ja...

onsdag 9. september 2009

Ta en titt inn her!


Annas rom har konkurranse, spennende! Hiv deg med!

tirsdag 8. september 2009

Ivrige syklister





I helga var "Tina-barna" (nr 62 og 14) med på terrengritt, skal hilse å si dem ble skikkelig "lortåt" (Oversatt til skitten) De syns begge det var superarti så nå får minstejenta seg ny sykkel så går det vel enda fortere både ned og opp bakkene. Mor er bare litt bekymra...