fredag 27. mars 2009

Staff høysommer







Noen bilder fra Staff høysommer, masse som frister ...

tirsdag 24. mars 2009

Impression







Her kommer noen bilder jeg fant her. Fortsatt mye fint å finne! Blir det hytte hadde det vært kult med en slik vaks, var ikke den snasen da? Likte det kreative hageskapet og det artige bordet til barna. Ja nå er vel våren her og sommeren ikke langt unna!

mandag 23. mars 2009

RM - inspirasjon







Hei alle sammen, har vært litt fraværende på bloggen, men tida strekker ikke til alle steder. Var innom Riviera Maison en kjapp tur i dag og fant noen flotte bilder som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. Ja takk alt! Ha en fin fin uke!

fredag 13. mars 2009

Granåsen i morgen


Hei alle trøndere! I morgen må dere ta en tur til Granåsen å se på Northug og de andre. Var å kikka i går, sammen med mann og barn. Vi koste oss selv i sludd og delvis regn. Har hatt Northugen på skjermen i noen uker nå etter å ha laget profileringsmateriellet som dere har sett rundt omkring. Her er del av en annonse som har gått. Var heldig med hovedbildet som jeg valgte før VM-en. hehe, skjønte jo at denne karen slo til...

tirsdag 10. mars 2009

Nytt strikkeprosjekt


Her kommer et nytt strikkeprosjekt som ble ferdig i går. Likte dette veldig godt og det ble superfint. Skjerf og håndvarmere, jada! Lurer på om jeg skulle strikket noen lange sokker i samme farger også men sesongen er vel på hell.... Nesten litt Staff-look. Det liker vi ja!